Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Top10 Hazai Celeb-Botrány: Tolvai Reni öltözéke

Top10 Hazai Celeb-Botrány: Tolvai Reni öltözéke

7
Oszd meg!

A tavalyi Comet gála nem a nyertesek nevétől, hanem Tolvai Reni ruhájától és mellétől volt hangos – akit mellesleg egy kategóriában sem a legjobb énekesnő kategóriájában jelöltek a díjátadón. A Megasztár 5 győztese ugyanis egy felül teljesen átlátszó, a mellbimbóit is alig takaró ruhában jelent meg, ruhájának felsőrészét pedig strasszok díszítették. Mivel nem egy hétköznapi viseletet választott, ezért máris támadások kereszttüzébe került, bár őszintén szólva, én nem értem miért, hiszen Reni egész csinos volt, a strandon pedig simán lehet látni ennyit a hölgyek kebléből.

Tolvai Reni Comet

A nyári uborkaszezon azonban komoly botránnyá kovácsolta az esetet, például Lakatos Márk a stylist is keményen beszólt Reninek, miszerint “Nem kéne mutogatnia a hurkáit“. Ez elég durva egy kritika volt, amit az énekesnő sem hagyhatott figyelmen kívül. A Tv2 Mokka című műsorában reagált a stylist véleményére. “Én soha életemben nem leszek modell, nem leszek soha vékony, nincs szilikoncicim és nem vagyok 40 kiló, de ez nem jelenti azt, hogy nem vehetek föl egy átlátszó ruhát.” – nyilatkozta a Megasztár. Sajnos az már biztos, hogy Tolvai Reni nevét már nagyon sokan ezekkel a képekkel hozzák párhuzamba, amit én igazán sajnálok, mert tényleg nem látok semmi botrányosat abban, amit csinált, és ahogy kinézett. Persze ez saját vélemény :)

Tolvai Reni Hien Comet

7 Hozzászólások

  1. Britneynek jobban állt. :P
    Egyébként nem értem, hogy miért kell ilyen dolgok miatt valakit ennyire kikezdeni.

  2. Igen, Britney 1999-ben és 2004-ben is vett fel hasonlót és nagyon jól állt neki. Reninek viszont igazi mellei vannak, van esése stb. Őszintén megvallva szerintem maga a ruha a gáz, rosszul van megtervezve, mintha összecsapták volna. Én nem vettem volna fel, mert ez a keresztben megváltozó anyag még egy piszkafán is borzalmasan állna. Reni alakjával semmi probléma, azzal inkább, hogy nem érezte jól magát benne, hisz miután lezajlott a bevonulás utáni fotózás azonnal kiskabát alá rejtette a felsőtestét.

    • Gondolom azért vehette fel a kabátot, mert elég sokan morgolódtak, hogy mit vett fel :) Vagy csak Kállay ráparancsolt :D

  3. Nekem se tetszett ez a ruha, de ez az ő dolga a magyar hírességek közül biztos más is hasonló helyzetbe csak nem írtak annyit róla pl: Tóth Gabi Azóta jó sokat fogyott és remélem sok jó dalt hallunk tőle mert eddig 3 slágere van.

  4. most szólogassanak be neki, amikor 10+ kilót fogyott és bomba formában van. ;) úgy látszik Márk hatással volt rá :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here