Főoldal Érdekességek Érdekességek Mentorokat keresnek a “tehetség”-kutatók

Mentorokat keresnek a “tehetség”-kutatók

12
Oszd meg!

Az a faramuci helyzet állt elő, hogy az X-Faktor és a The Voice is mentorokat illetve mestereket keres, a hazai zenei világ résztvevői pedig dilemmázhatnak, hogy  elfogadják-e a felkérést, vagy sem. Az X-Faktor esetében tulajdonképpen bárki beülhet a székbe akinek az elmúlt évtizedekben volt akárcsak egy slágerdala is, a The Voice a formátuma miatt azonban már neccesebb, ott nem szerződtethetnek akárkit. Gondolkodtam egy kicsit ismét, hogy kiket látnék szívesen ezekben a produkciókban, a kommentek közé várom a ti véleményeiteket is :)

Rakonczai Viktor X Faktor

X-FAKTOR 4. ÉVAD

Itt érdekes a szituáció, mert elvileg mindenkit kirúgnak és egy teljesen új mentori gárdával indítanak, de Geszti és Nagy Feró szeretnének maradni. Mivel Keresztes Ildikó és Malek Miklós hivatalosan is felmondott, ezért egyelőre két arcot keres a produkció. Keresztes pótlására felmerült Tóth Gabi neve, akit ráadásul gőzerővel nyomat az RTL Klub, hiszen az Éjjel-Nappal Budapest főcímdala mellett még táncolhat is a Szombat Esti Lázban. Gabi ellen szól azonban a kora, és … ne nézzetek sznobnak, de ne egy olyan nő ossza az észt, aki le sem érettségizett. Szóval én Keresztespók helyére betenném mondjuk Völgyesi Gabit, a United Unique énekesnőjét, aki írtózatos hisztit lecsapott A dal c. műsorban, így méltó utódja lehetne elődjének. Ha a korábbi X-ek közül keresgélnek mentort – mert ez is felmerült, – akkor maximum Wolf Katit tudnám elképzelni, őt is az Eurovízió miatt, a többiek szerintem még nem elég érettek. Malek Miklós helyére most hirtelen Rakonczai Viktor és Rácz Gergő jut eszembe, mindketten elsősorban dalszerzők, de énekesként sem rosszak, szerintem jól megoldanák ezt a feladatot is.

Bango Margit The Voice

THE VOICE 2. ÉVAD

A Tv2 kirúgta Somló Tamást és Malek Andreát, így a show keres egy nagy öreget, és egy női mestert. Hát, nekem mindkettőre lenne egy erős tippem. Nagy öregnek ajánlom Bangó Margitot. A Nagy Duettben bebizonyosodott, hogy az a nő még 62 évesen is mindent meg tud csinálni, ráadásul olyan szakmai múlttal rendelkezik, amit csak tisztelni lehet, plusz elég népszerű is, ráadásul nem csak a fiatalok körében. A Himnusz fiaskó ellenére Király Lindát is szívesen látnám, mert neki tényleg remek hangja van. Az ő neve amúgy nyáron is felmerült, és akkor azt nyilatkozta, hogy örömmel el is vállalná. Most már csak abban bízom, hogy lesz is rá alkalma. Szóval, hajrá Bangó Margit és Király Linda, én rájuk szavazok. Kiraly Linda The Voice

12 Hozzászólások

 1. Hát az x factorban Rakonczai Viktora én is gondoltam,illetve Wolf Katira.Én még Ruzsa Magdid is eltudnám képzelni.A voicerol csak annyit hogy örülök hogy Somló nem lesz már ott,de viszont Malek Andreát nem értem hogy miért szerintem ö volt az egyik legjobb mester,de persze Caramelt bent hagyták,csak abba bízók hogy nem jelentkezik megint egy barátja pfff.

 2. Tóth Gabinak nincs érettségije? hűűű, nem is tudom, miért lepődtem meg ezen, hiszen akkor minden fontosabb volt, mint az érettségi, bár ha Palcsó le tudott érettségizni kéttannyelvű suliban, igazán segíthetett volna az akkori bnőjének.
  amúgy minek kellenek mesterek és mentorok? tök felesleges sztem a jelenlétük. meg úgy az összes tehetségkutató…

  • Hát zsűri nélkül milyen lenne már egy tehetségkutató? Kell a műsoridő kitöltésére, meg néha vannak ám ott is jó pillanatok :)

 3. Én az X-Faktorban és a Voice-ban is el tudnám képzelni mentorként/mesterként Ágnes Vanillát. Nagyon jó hangja van, de sajnos eltűnt az utóbbi időben, így ez jó alkalom lenne a visszatérésre.

  • Ő ahhoz már nagyon nagyon eltűnt, de érdemes lenne a Voice-ba jelentkeznie, mint énekes. Tuti eljutna az élő adásokig.

 4. A United szerintem Unique akart lenni, a vége egy csöppet összekavarodott. Bangó Margitot szívesen látnám, Király Linda sem esélytelen, hisz a KisKirály már ott van az ének iskolájában.
  X-faktor:passz, nem is tudom.

 5. Nekem nem Tóth Gabi alul iskolázottságával, hanem a természetével van bajom…olyan, mint egy rinocérosz. Annyi hülyeséget hord össze mikor a képébe tolnak egy kamerát, hogy az kész. Nő akar lenni szegény, de valahogy nem sikerül neki. Műcsöcs, műhaj, de ő még ugyanaz a nemtelen ember maradt. Férfinak túl nőies, nőiesnek meg túl férfias. Az énekhangját még elhallgatom, de a beszédhangja egyenesen irritál. Alapvetően a válogatókat néztem a faktornál, a másik csatornán futó tehetségkutatókból meg semmit, úgyhogy tőlem lehet mentor JFK is. :D

  • Amit Gabiról írtál teljesen jogos, de szerintem az iskolázottság is fontos dolog, az érettségi meg ugye alap. Most mi jogon pofázna valaki érettségi nélkül? ÉRtem én, sztár lett meg minden, de az érettségit megoldották mások is.

 6. Én egyetértek a választásaiddal Rakoncai Viktor, Rácz Gergőt, Wolf Katit, Király Lindát én is szívesen látnám a zsűribe. Rúzsa Magdit én nem szerettem remélem nem lesz zsűritag. Zsédényi Adriennt, Kovács Ákos is eltudnám képzelnie ebbe a szerepbe habár az utóbbi nem hiszem hogy vállalna egy ilyen felkérést.

  • Zséda és Ákos biztos nem vállalnák el, pedig ők tényleg belepasszolnának. Tulajdonképpen csak ők azok a szóló előadók akik még mindig a csúcson vannak és nem tehetségkutatósokként kezdték az ipart. És most eltekintek az SP-Fluor duótól.

 7. Én a the Voiceba Ágnes (Vanilla) jelenlétének örülnék, az új pasi meg lehetne valaki fiatalabb és nem olyan mű mint mondjuk Misike, akiről nem is tudtam h ilyen kemény… az első évada a shownak nálam például a zsűriken ment el, mert nagyon gyengének éreztem őket, sőt irritáltak is!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here