Mentorokat keresnek a “tehetség”-kutatók

  12
  Oszd meg!

  Az a faramuci helyzet állt elő, hogy az X-Faktor és a The Voice is mentorokat illetve mestereket keres, a hazai zenei világ résztvevői pedig dilemmázhatnak, hogy  elfogadják-e a felkérést, vagy sem. Az X-Faktor esetében tulajdonképpen bárki beülhet a székbe akinek az elmúlt évtizedekben volt akárcsak egy slágerdala is, a The Voice a formátuma miatt azonban már neccesebb, ott nem szerződtethetnek akárkit. Gondolkodtam egy kicsit ismét, hogy kiket látnék szívesen ezekben a produkciókban, a kommentek közé várom a ti véleményeiteket is :)

  Rakonczai Viktor X Faktor

  X-FAKTOR 4. ÉVAD

  Itt érdekes a szituáció, mert elvileg mindenkit kirúgnak és egy teljesen új mentori gárdával indítanak, de Geszti és Nagy Feró szeretnének maradni. Mivel Keresztes Ildikó és Malek Miklós hivatalosan is felmondott, ezért egyelőre két arcot keres a produkció. Keresztes pótlására felmerült Tóth Gabi neve, akit ráadásul gőzerővel nyomat az RTL Klub, hiszen az Éjjel-Nappal Budapest főcímdala mellett még táncolhat is a Szombat Esti Lázban. Gabi ellen szól azonban a kora, és … ne nézzetek sznobnak, de ne egy olyan nő ossza az észt, aki le sem érettségizett. Szóval én Keresztespók helyére betenném mondjuk Völgyesi Gabit, a United Unique énekesnőjét, aki írtózatos hisztit lecsapott A dal c. műsorban, így méltó utódja lehetne elődjének. Ha a korábbi X-ek közül keresgélnek mentort – mert ez is felmerült, – akkor maximum Wolf Katit tudnám elképzelni, őt is az Eurovízió miatt, a többiek szerintem még nem elég érettek. Malek Miklós helyére most hirtelen Rakonczai Viktor és Rácz Gergő jut eszembe, mindketten elsősorban dalszerzők, de énekesként sem rosszak, szerintem jól megoldanák ezt a feladatot is.

  Bango Margit The Voice

  THE VOICE 2. ÉVAD

  A Tv2 kirúgta Somló Tamást és Malek Andreát, így a show keres egy nagy öreget, és egy női mestert. Hát, nekem mindkettőre lenne egy erős tippem. Nagy öregnek ajánlom Bangó Margitot. A Nagy Duettben bebizonyosodott, hogy az a nő még 62 évesen is mindent meg tud csinálni, ráadásul olyan szakmai múlttal rendelkezik, amit csak tisztelni lehet, plusz elég népszerű is, ráadásul nem csak a fiatalok körében. A Himnusz fiaskó ellenére Király Lindát is szívesen látnám, mert neki tényleg remek hangja van. Az ő neve amúgy nyáron is felmerült, és akkor azt nyilatkozta, hogy örömmel el is vállalná. Most már csak abban bízom, hogy lesz is rá alkalma. Szóval, hajrá Bangó Margit és Király Linda, én rájuk szavazok. Kiraly Linda The Voice

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here