Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Top10 Hazai Celeb-Botrány: A hamis Nagy Ő

Top10 Hazai Celeb-Botrány: A hamis Nagy Ő

8
Oszd meg!

Molnár “VV/Nagy Ő” Anikóról sok mindent lehetne írni, hiszen amióta tíz éve bekerült a villába folyamatosan zajlottak körülötte az események. Ami viszont engem a leginkább meglepett, az a Nagy Ő c. műsorban történt. 2004-ben a tv2 ugyanis bemutatta a The Bachelor reality női változatát, a The Bachelorette c. műsorban pedig Molnár Anikó kereste a “szerelmet”. Igazából ezekről a műsorokról egyértelmű, hogy nem nagyon találja meg itt a boldogságot senki, és az egész a szemfényvesztésről szól, viszont Anikó rátett erre még egy lapáttal, hiszen nyilvánvaló volt már a Nagy Ő vetítése alatt is, hogy a nő nem a neki kijelölt 25 pasi közt találta meg az igazit. Végül Anikó lett Bochkor Gábor aktuális párja, ez pedig a műsorra olyan módon volt hatással, hogy Anikó a fináléban az utolsó rózsát nem úgy adta át, mint a szerelem, hanem mint a barátság zálogát, és egy hosszú monológban kifejtette azt is,  hogy Vili személyében egy nagyon jó barátot talált. Azt hiszem ezzel sikerült is teljesen kinyírni a franchise-t Magyarországon, pedig pár évadot le lehetett volna húzni a műsorból, bár, azt hiszem nem vesztettünk sokat. Ó, és íme, a boldog “pár”:

Nagy O Aniko Molnar Aniko

Anikó amúgy azóta jött és ment a médiában, mindenféle szaftos sztorikat tett közzé, háromszor levetkőzött a playboynak, és Dubait is megjárta. “Mindenből tanul az ember, semmit nem bántam meg. Az erotikus műsoromat sem bántam meg, én nem bánok semmit. Annyit tapasztaltam már az életben, annyit láttam már, amit tényleg az emberek zöme egy egész élet alatt nem tapasztal meg” – nyilatkozta annak idején Anikó. Hát, az ő élete, az ő döntése, viszont ebből a cikksorozatból azt hiszem kár lett volna kihagyni őt. Abba meg belegondolnom is rossz, hogy a VV alatt végig ő volt a kedvencem …, tíz évvel ezelőtt…

7028 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

  1. Nagy Ő-ből három évad ment le egyik “pár” se maradt együtt. Én néztem ezt az évadot az elején valami Bálinttal volt jóba de aztán eldurvult a helyzet és ott volt a másik eset is azt hiszem a csávót Attilának hívták ő más lányokkal volt és visszaadta a rózsát. De a Noszály Sanyis meg a harmadik évad se volt valódi. Néztem külföldi évadokat is egy érdekes évad a pasi választott egy lányt a végén aztán később meggondolta magát és a kikosarazott lányt választotta mégis aki a felesége is lett.

    • Tényleg, mintha Anikó után lett volna még egy pasis kiadás, de azt már meg se néztem, elment tőle a kedvem az illúzióromboló dolgok miatt. Amúgy a külföldi Bachelorokban is nagyon ritka, ha hosszútávon együtt maradnak az ottani győztesek.

  2. Az kimaradt, hogy Vili barátunk meleg pornóban nyomult. :) Szóval ilyen téren se jöhetett volna össze Anikóval, plusz Anikó a műsor alatt már Bocsi macája volt. :D Ezek a show műsorok a kamura épülnek, így kell őket nézni. Normális egyén, sztár vagy bárki nem így keres magának párt.

  3. Azt hittem, ott vannak a képek is, de mivel több éves a cikk most nézem, hogy már nincs tartalom. Sajnálom. Én láttam anno, semmi extra! :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here