Elő a farbával – Mi a Te Guilty Pleasure-öd?

  21
  Oszd meg!

  A friss Glee részben a Guilty Pleasure volt a téma, vagyis a bűnös élvezet. Ez nagyjából azt a fogalmat fedi le, hogy olyan sorozatot, filmet vagy zenét szeret az ember, amit mások előtt szégyell, de ez lehet akár hobbi, táncforma vagy bármi más. Nos, ha már így kibeszélték a Glee-ben ezt a témát, tegyük mi is ezt. Először is elmondom azt, hogy mi az én két legnagyobb bűnös élvezetem.

  Here Comes Honey Boo Boo

  Nem sokkal azután, hogy megírtam a Honey Boo Boo kritikát, azon kaptam magam, hogy csak úgy random videókat nézek a youtubeon a műsorról … aztán meg az lett a vége, hogy ledaráltam a teljes sorozatot. Jesszus, ezt még leírni is szégyellem, mert ez tényleg mindennek az alja. De gyerekek, a guilty pleasure a téma, Honey Boo Boo-tól bűnösebb élvezetet pedig el nem tudnék képzelni, mégis imádom. Ez a műsor tényleg mindent képvisel amit utálok, ami irritál de mégis … nekem ezt látnom kellett. És alig várom, hogy újra nézzem. Van ám másik bűnös élvezetem is, az pedig a Hal a tortán. Nézni, ahogy azok a buta celebek szórakoznak a tűzhelynél? Hát behalás, komolyan, némelyik még répát szeletelni sem tudott. Ciki, nem ciki, én minden reggel az aktuális új epizód visszanézésével indítom a napom, igaz, csak kisképernyőn, miközben a reggeli rutint intézem. Így legalább minimalizálom a károkat, ugye?

  Mama June Honey Boo Boo

  Szóval, ez az én két guilty pleasure-öm, azaz a bűnös élvezeteim. De most ti jöttök, ha van kedvetek írjátok meg ti is. És héj, nem ér ám azt írni, hogy a Media Addict egy bűnös élvezet, amit miután megnéztetek máris töröltétek az előzményekből … na jó, miért is ne, a lényeg, hogy itt vagy :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here