Főoldal Hírek Haldokló nőről készít sorozatot az ABC Family

Haldokló nőről készít sorozatot az ABC Family

2
Oszd meg!

Úgy tűnik az ABC Family ismét berendelt egy újabb drámát, ami a mexikói Terminales című sorozat feldolgozása lesz. A történet főszereplője April (Italia Ricci), egy feltörekvő újságíró aki próbálja lenyűgözni a szerkesztőjét. Az élete úgy tűnik jó irányban halad, a munkájában egyre sikeresebb, kezd beleszeretni egy jóképű férfibe – akit Barry Watson (Hetedik mennyország) alakít, – és a családjával is kezd megbékélni. Azonban derült égből villámcsapásként éri a tudat, halálos betegséget diagnosztizálnak nála…

italia-ricci-terminales-abc-family-02

A projektnek egyelőre azonban nincs címe, az ABC Family viszont felkínálta a nézőinek, hogy ők nevezhessék el a sorozatot. Nyolc címből lehet választani, mint a Bad Blood (“Rossz vér”), Fearless (“Rettenthetetlen“), Bright Future (“Fényes jövő“) vagy Blood Ties (“Vérkapcsolatok“). Nekem személy szerint a Nothing to Lose (“Nincs mit vesztenem“) cím a nyerő, de majd a közönség eldönti. A linken mellesleg a sorozat trailerjét is meg lehet nézni, amit sajnos nem tudok beágyazni, de a linken megtekinthető.

italia-ricci-terminales-abc-family-01

Nektek amúgy szimpatikus ez a projekt? Mennyire érdekelheti a nézőt egy olyan sorozat, amiről tudjuk, hogy a végén a főszereplő biztosan meg fog halni? Én személy szerint nagyon kíváncsi leszek rá, szeretem az ilyen típusú történeteket. A Terminales-remake berendelése egyébként azt sejteti előre, hogy a The Lying Game vagy a Bunheads biztos kasza lesz a csatornánál, de ezt még nem lehet száz százalékra megmondani.

2 Hozzászólások

  1. Ez nagyon érdekesnek hangzik valóban. Én hiányolom az ilyen sorozatokat, pedig szerintem van rá igény. Ha esetleg van arról hír, hogy mikor lesz látható remélem fogsz róla írni :)

    • Mindenképp lesz róla írás, engem is nagyon izgat ez a projekt, és szomorú is voltam, hogy nem rendelték be – ezért is volt nagy az örömöm, mikor megláttam ezt a trailert :)

      Hasonló szférán mozog egyébként a The Big C is, persze ott más a korosztály, egy negyvenes nő a főhős. Szerintem csekkold azt is, mert nagyon jó.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here