Főoldal Hírek Hollywood legújabb szépfiúja: Douglas Booth

Hollywood legújabb szépfiúja: Douglas Booth

0
Oszd meg!

Megvan Amerika új szívtiprója? Könnyen meglehet, hogy az új hollywoodi álompasi Douglas Booth lesz, aki egyre fényesebb karriert fut be az Egyesült Államokban is. Az angol srácot Robert Pattinson menedzsere vette szárnyai alá, és máris megszerezte neki a Rómeó és Júlia 2013-as filmfeldolgozásának a főszerepét, ahol Hailee Steinfeld Júliát, Ed Westwick pedig Tybaltot alakíthatja majd. “Azt hiszem azért választottak engem, mert valami friss arcot kerestek hozzá. Volt valami valós a levegőben, talán maga Rómeó szelleme, ugye?” – nyilatkozta viccesen Booth, arról, milyen érzés volt számára megkapnia a szerepet.

Douglas Booth

A színész egyébként úgy tűnik nincs elszállva magától, és a hirtelen jött hírnévtől, amit többek között a LOL c. filmnek köszönhet, ahol Miley Cyrus oldalán játszhatott. “Én nem feltétlenül akarok hallani a tehetségemről vagy a nagyságomról, mint színész. Mondhatod rám azt, hogy szar vagyok, ha így gondolod. Tudom kezelni a nyomást” – mondta egy riporter kérdésére Booth.

Elnézve a színész fizimiskáját, szerintem nagy jövője lehet Hollywoodban, és ahogy látom tényleg tudná kezelni a nyomást is. Kíváncsi leszek arra, hogyan boldogul majd Rómeóként. Nektek hogy tetszik a srác, látjátok benne a jövő reménységét?

Douglas Booth02

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here