Főoldal Multimédia Video Könnyek királynője – Magyar promo a telenovellához

Könnyek királynője – Magyar promo a telenovellához

5
Oszd meg!

A Menekülés a szerelembe végeztével sem hagyja premier telenovella nélkül a nézőit a Story 5. A csatorna holnap 18:00-tól mutatja be új sorozatát, amit a Könnyek királynője (Corona de lágrimas) címre kereszteltek. A cím nem arra akar utalni, hogy itt bárki királyi származású lenne, hanem a hősnő szenvedései miatt lett a könnyek királynője, hiszen számtalan könnyet kénytelen ejteni keserű élete során.

A konnyek kiralynoje

A történet főszereplője, Refugio (Victoria Ruffo) egy szerény körülmények között élő nő, aki egyedül neveli három gyermekét. Az asszony mindent megtesz azért, hogy a fiaiból jó embert neveljen, de azok közül ketten nem hálásak a nő erőfeszítéseiért. A jóképű Patricio (Alejandro Nones) minden vágya a társadalmi előretörés, ennek érdekében érdek házasságot akar kötni, és emiatt nem rest megtagadni a saját anyját sem. Edmundo (José María Torre) a bűnözés ösvényére téved. Refugioban a legkisebb gyermeke, Nacho (Mane de la Parra) tartja a lelket, aki mindent megtesz édesanyja boldogulásáért. A nőre azonban még egy súlyos teher nehézkedik, szép lassan ugyanis kezdi elveszíteni a látását…

Konnyek kiralynoje - Victoria Ruffo

A 111 részes telenovella vetítése pár hete ért véget Mexikóban, és végig kiemelt nézettséggel futott, köszönhetően a főszereplőnek, Victoria Ruffo ugyanis ünnepelt színésznő hazájában, de Magyarországon sem ismeretlen, láthattuk őt a María del Carmen, A szerelem nevében és a Marichuy – A szerelem diadala főszerepeiben is. Ruffo mellett fontos szerephez jut a Teresában megismert Alejandro Noes, a divatszakmából hosszú évek után visszatért José María Torre, akit legutóbb A betolakodó-ban láthattunk, illetve, a magyar nézőknek is bemutatkozik Maite Perroni korábbi szerelme, a jóképű Mane de la Parra.

Konnyek kiralynoje - Victoria Ruffo - Mane de la perra

A Könnyek királynője első részét holnap, azaz március 18-án mutatja be a Story 5. Már meg is jelent az első promóciós videó, aminek a rögzítéséért köszönet illeti Ani001-et. A videóból fény derül a szinkronra is, Victoria Ruffo például megkapta állandó magyarhangját, Kiss Erikát. Íme, a videó:

3496 <- Az összes oldalletöltés 35 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. nagyon cuki az a szőke hajú kisfiú az elején :) amúgy én se fogom nézni, mert nem bírom ha egy gyerek lenézi a saját anyját ezért csak felidegesítene a két idősebb fiú, meg Victoria sírása se fog hiányozni
    jó, hogy néha írsz még a telenovellákról köszi :)

  2. Igen és is nagyon örülök, hogy nem hagytad cserben a telenovella rajongókat sem :) köszönet ezért. Én nézem ezt a Könnyek királynője telenovellát és nekem nagyon tetszik :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here