5 Comments

 1. 1

  Odorné Baranyi Tünde

  Nagyon tetszik a műsor mindig megnézem.Üdvözlettel Odornè

 2. 2

  Éva

  Nagyon tetszik a műsor, mivel a kedvenc műsorvezetőm Jakubcsek Gabriella, és Gundel Takács Gábor, utánuk nagy szünet, ezt nem lehet tanulni erre születni kell, és Ők született tehetségek, minden műsoruk élmény!

 3. 3

  SzMadarász Kati

  Nagyon tetszik a müsor,a mai téma ,és a meghivottak mindent felülmultak.Csak igy tovább!!!Gratulálok Szamkóné Madarász Kati.

 4. 4

  Horváth Terézia

  Kedves Gabriella! Szeretem a műsorát! Új témát ajánlok: középkorú álláskereső nők helyzete VIDÉKEN! ( mert ugye a fővárosban el nem tudják képzelni, milyen állapotok vannak a “Végeken”: Dél- Alföldön, Somogyban, Nógrádban!) Egy kedves fiatal Pszichológus e témában készítette a szakdolgozatát. A címe:spitzerjulia@gmail.com
  Örömmel néznék egy beszélgetést ilyen témakörben is. Sajnos, nagyon sok az érintett- velem együtt.Üdvözlettel és sok sikert kívánva: Horváth Terézia

 5. 5

  Pásztai Erzsébet

  Kedves Gabriella! A mai adás témája nagyon megérintett, mert 19 évvel ezelött én is azonos cipőben jártam mint Moor Mariann művésznő.A szakemberek hiaba támogatnak, ha nincs POZITIV HOZZÁÁLLÁS!! Az én agyamban meg se forgult ,hogy 42 évesen fel kell szállnom az utolsó járatra!! Tettem a dolgom és a 8 hónapig tartó kezelásek befejezésekor nem is gondoltam nyugdijazásra, pedig mehettem volna. Úgy éreztem, hogy még szökség van rám itt a családom körében és még a szakmában is. Változtam is, meg nem is!! Sajnos receptet senkinek nem lehet adni!!! Tány az, hogy akkor épül fel egy beteg, ha van mivel vagy kivel foglakoznia a betegségén kivul. Nem szabad újra meg újra átélni-mesélni a kellemetlen epizódokat mert nem termelődik az endorfin!! A SIKERÉLMÉNY a legjobb gyógyszer!! Ezt kellelne a psihológusoknak a gyógyuló betegekben felébreszteni. De minden terapeuta vagy orvos lehet betege psihológusa!!!
  Várom a további érdekes adásokat. Tisztelettel, Erzsébet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team