regi-banner Menu


Jakupcsek Gabriella napi talk-showt vezet az m1-en

Ridikul-Jakupcsek-GabriellaVadonatúj műsort kapott Jakupcsek Gabriella, aki az M1-en vezeti majd “Ridikül” címmel talk-showt. A műsorvezető számára nem idegen a műfaj, éveken át vezette a Tv2 “Jakupcsek” c. műsorát, ami szintén kibeszélőshowként funkcionált. Azonban Jakupcsek megjegyezte, hogy a Ridikul egy teljesen más típusú talk-show lesz. “Nem titkoltan elsősorban a hölgyekre, a családra, a férfi-női megbeszélendő ügyekre fókuszál majd a műsor. Kifejezetten könnyed és jó hangulatú műsort szeretnénk készíteni. határozottan más lesz, mint amit eddig láttak a nézők ebben a műfajban! Olyan ügyekről fogunk beszélgetni, amelyek, ha három nő összefut valahol, előbb-utóbb szóba kerülnek: gyereknevelésről, érzelmekről, férfiakkal kapcsolatos kérdésekről, generációs különbségekről” – nyilatkozta Jakupcsek

A Ridiküllel kapcsolatban fontosnak tartotta még elmondani azt is, hogy a férfiak nézőpontja is megjelenik majd a műsorban, és minden adásban lesz egy meglepetésvendég, aki férfi lesz, így megjelenhet az erősebbik nem véleménye is. “Fontos egy efféle nőies műsorba is behozni a férfiak nézőpontját, hiszen kölcsönösen szükségünk van egymásra, s fontos küldetésünk, hogy egy-egy ilyen beszélgetéssel is jobban megérthessük egymást. Bár alapvetően nők beszélgetnek majd egymással, de a karakteres férfivélemény mindig megjelenik majd.” – mondta Jakupcsek.

A Ridikül minden hétköznap 17:40-től lesz majd látható az M1 műsorán, az első adást rögtön holnap láthatják a nézők, és rögtön utána, 18:30-tól visszatér a Maradj Talpon is. Eme két saját gyártás miatt módosult az M1 délutáni menetrendje is. A Boston Legal – Jogi játszmák 15:00-tól, A szenvedélyek lángjai című telenovella pedig 15:45-től lesz majd látható hétfőtől péntekig. Utóbbi egyébként egész jó nézettséget hozott az m1-nek, sok esetben csak 1-2 százalékon múlt, hogy elverje a tv2-n futó Aktívot. vajon a Ridikül képes lesz majd hosszútávon nézettségi és kritikai elismerést hozni a köztelevíziónak?

1917 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
Címkék:
Elôzô cikk: Következô cikk:
« »
5 Comments
Copyright Media-Addict.hu (c) 2008 - 2016 Minden jog fenntartva! | E-mail & Facebook | Látogatók: Online | Adatok