Jakupcsek Gabriella napi talk-showt vezet az m1-en

Ridikul-Jakupcsek-GabriellaVadonatúj műsort kapott Jakupcsek Gabriella, aki az M1-en vezeti majd “Ridikül” címmel talk-showt. A műsorvezető számára nem idegen a műfaj, éveken át vezette a Tv2 “Jakupcsek” c. műsorát, ami szintén kibeszélőshowként funkcionált. Azonban Jakupcsek megjegyezte, hogy a Ridikul egy teljesen más típusú talk-show lesz. “Nem titkoltan elsősorban a hölgyekre, a családra, a férfi-női megbeszélendő ügyekre fókuszál majd a műsor. Kifejezetten könnyed és jó hangulatú műsort szeretnénk készíteni. határozottan más lesz, mint amit eddig láttak a nézők ebben a műfajban! Olyan ügyekről fogunk beszélgetni, amelyek, ha három nő összefut valahol, előbb-utóbb szóba kerülnek: gyereknevelésről, érzelmekről, férfiakkal kapcsolatos kérdésekről, generációs különbségekről” – nyilatkozta Jakupcsek

A Ridiküllel kapcsolatban fontosnak tartotta még elmondani azt is, hogy a férfiak nézőpontja is megjelenik majd a műsorban, és minden adásban lesz egy meglepetésvendég, aki férfi lesz, így megjelenhet az erősebbik nem véleménye is. “Fontos egy efféle nőies műsorba is behozni a férfiak nézőpontját, hiszen kölcsönösen szükségünk van egymásra, s fontos küldetésünk, hogy egy-egy ilyen beszélgetéssel is jobban megérthessük egymást. Bár alapvetően nők beszélgetnek majd egymással, de a karakteres férfivélemény mindig megjelenik majd.” – mondta Jakupcsek.

A Ridikül minden hétköznap 17:40-től lesz majd látható az M1 műsorán, az első adást rögtön holnap láthatják a nézők, és rögtön utána, 18:30-tól visszatér a Maradj Talpon is. Eme két saját gyártás miatt módosult az M1 délutáni menetrendje is. A Boston Legal – Jogi játszmák 15:00-tól, A szenvedélyek lángjai című telenovella pedig 15:45-től lesz majd látható hétfőtől péntekig. Utóbbi egyébként egész jó nézettséget hozott az m1-nek, sok esetben csak 1-2 százalékon múlt, hogy elverje a tv2-n futó Aktívot. vajon a Ridikül képes lesz majd hosszútávon nézettségi és kritikai elismerést hozni a köztelevíziónak?

74 <- A cikken ennyien olvasták| Mérés kezdete: 2014/06/19 1 <- A mai adatok

Cikkajánló - Avagy érdekes, kreatív és szórakoztató cikkek. Nekem tetszettek.
h07Szívdöglesztô Arnold fia h02Képtelen sztárpárok h03Tarolt a Majmok bolygója
h04Repcsik kritika h05Förtelmes fônökök 2. h06Brangelina új filmben!
h01Harcosok Klubja 2. h08Charlie Sheen új botránya h09J.Lo nevét viseli egy állatfaj
h10édi az új Maugli h11Utálatos színészek h12A Titanic 20 GIF-ben
5 Comments
x01 x02 x03 x04


Admin: Tibi @ e-mail | Nyitás: 2008.02.14 | Host:WebHostIcon & Web-Server.Hu | Látogatók: Online | Adatok