Főoldal Hírek Jakupcsek Gabriella napi talk-showt vezet az m1-en

Jakupcsek Gabriella napi talk-showt vezet az m1-en

5
Oszd meg!

Ridikul-Jakupcsek-GabriellaVadonatúj műsort kapott Jakupcsek Gabriella, aki az M1-en vezeti majd “Ridikül” címmel talk-showt. A műsorvezető számára nem idegen a műfaj, éveken át vezette a Tv2 “Jakupcsek” c. műsorát, ami szintén kibeszélőshowként funkcionált. Azonban Jakupcsek megjegyezte, hogy a Ridikul egy teljesen más típusú talk-show lesz. “Nem titkoltan elsősorban a hölgyekre, a családra, a férfi-női megbeszélendő ügyekre fókuszál majd a műsor. Kifejezetten könnyed és jó hangulatú műsort szeretnénk készíteni. határozottan más lesz, mint amit eddig láttak a nézők ebben a műfajban! Olyan ügyekről fogunk beszélgetni, amelyek, ha három nő összefut valahol, előbb-utóbb szóba kerülnek: gyereknevelésről, érzelmekről, férfiakkal kapcsolatos kérdésekről, generációs különbségekről” – nyilatkozta Jakupcsek

A Ridiküllel kapcsolatban fontosnak tartotta még elmondani azt is, hogy a férfiak nézőpontja is megjelenik majd a műsorban, és minden adásban lesz egy meglepetésvendég, aki férfi lesz, így megjelenhet az erősebbik nem véleménye is. “Fontos egy efféle nőies műsorba is behozni a férfiak nézőpontját, hiszen kölcsönösen szükségünk van egymásra, s fontos küldetésünk, hogy egy-egy ilyen beszélgetéssel is jobban megérthessük egymást. Bár alapvetően nők beszélgetnek majd egymással, de a karakteres férfivélemény mindig megjelenik majd.” – mondta Jakupcsek.

A Ridikül minden hétköznap 17:40-től lesz majd látható az M1 műsorán, az első adást rögtön holnap láthatják a nézők, és rögtön utána, 18:30-tól visszatér a Maradj Talpon is. Eme két saját gyártás miatt módosult az M1 délutáni menetrendje is. A Boston Legal – Jogi játszmák 15:00-tól, A szenvedélyek lángjai című telenovella pedig 15:45-től lesz majd látható hétfőtől péntekig. Utóbbi egyébként egész jó nézettséget hozott az m1-nek, sok esetben csak 1-2 százalékon múlt, hogy elverje a tv2-n futó Aktívot. vajon a Ridikül képes lesz majd hosszútávon nézettségi és kritikai elismerést hozni a köztelevíziónak?

5 Hozzászólások

  1. Nagyon tetszik a műsor mindig megnézem.Üdvözlettel Odornè

  2. Nagyon tetszik a műsor, mivel a kedvenc műsorvezetőm Jakubcsek Gabriella, és Gundel Takács Gábor, utánuk nagy szünet, ezt nem lehet tanulni erre születni kell, és Ők született tehetségek, minden műsoruk élmény!

  3. Nagyon tetszik a müsor,a mai téma ,és a meghivottak mindent felülmultak.Csak igy tovább!!!Gratulálok Szamkóné Madarász Kati.

  4. Kedves Gabriella! Szeretem a műsorát! Új témát ajánlok: középkorú álláskereső nők helyzete VIDÉKEN! ( mert ugye a fővárosban el nem tudják képzelni, milyen állapotok vannak a “Végeken”: Dél- Alföldön, Somogyban, Nógrádban!) Egy kedves fiatal Pszichológus e témában készítette a szakdolgozatát. A címe:spitzerjulia@gmail.com
    Örömmel néznék egy beszélgetést ilyen témakörben is. Sajnos, nagyon sok az érintett- velem együtt.Üdvözlettel és sok sikert kívánva: Horváth Terézia

  5. Kedves Gabriella! A mai adás témája nagyon megérintett, mert 19 évvel ezelött én is azonos cipőben jártam mint Moor Mariann művésznő.A szakemberek hiaba támogatnak, ha nincs POZITIV HOZZÁÁLLÁS!! Az én agyamban meg se forgult ,hogy 42 évesen fel kell szállnom az utolsó járatra!! Tettem a dolgom és a 8 hónapig tartó kezelásek befejezésekor nem is gondoltam nyugdijazásra, pedig mehettem volna. Úgy éreztem, hogy még szökség van rám itt a családom körében és még a szakmában is. Változtam is, meg nem is!! Sajnos receptet senkinek nem lehet adni!!! Tány az, hogy akkor épül fel egy beteg, ha van mivel vagy kivel foglakoznia a betegségén kivul. Nem szabad újra meg újra átélni-mesélni a kellemetlen epizódokat mert nem termelődik az endorfin!! A SIKERÉLMÉNY a legjobb gyógyszer!! Ezt kellelne a psihológusoknak a gyógyuló betegekben felébreszteni. De minden terapeuta vagy orvos lehet betege psihológusa!!!
    Várom a további érdekes adásokat. Tisztelettel, Erzsébet.

Comments are closed.