Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Indul a Jessie második évada

Sajtóközlemény: Indul a Jessie második évada

4
Oszd meg!

Március 16-án debütál a Disney Csatornán a Jessie című sorozat várva várt második évada, amelyben a főszereplő, Debby Ryan, már nemcsak színészi és énekesi tehetségét mutatja meg a rajongóknak, hanem dalszerző képességét is megcsillogtatja.

Az első évad során Jessie, a texas-i lány elindult szerencsét próbálni a mindig nyüzsgő New York-ba, hogy egy csapásra egy csodálatos luxus apartmanban találta magát a mindig elfoglalt Ross család dadájaként. Jessie az eleven és különc kissrácokkal sorra vicces kalandokat élt át, a szerelem is bekopogtatott ajtaján, és szerencsére bonyodalmakban, önfeledt nevetésben az új évadban sem lesz hiány.

DEBBY RYAN, PEYTON LIST, CAMERON BOYCE, SKAI JACKSON, KARAN BRAR, KEVIN CHAMBERLIN

A Debby Ryan elárulta, hogy az új évadban több híres vendégszereplő is feltűnik, egyelőre azonban titok övezi a személyüket. Annyit azonban megsúgott, hogy a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt ismerős sztárok fognak felbukkanni az epizódokban.

Az új évadban Debby a rajongók örömére ismét dalra fakad, ráadásul a saját maga által írt dalokat fogja előadni: „Ez az évad nagyon különleges számomra, hiszen magam írhattam a karakterem számára a dalokat, ami óriási megtiszteltetés. Imádok énekelni, és dalokat írni. Korábban már készítettem slágereket más művészek számára, akiknek segítettem, hogy a saját stílusukban mesélhessék el a történetüket. Az, hogy most egy olyan karakternek írhatok, aki rendkívül fontos számomra, hihetetlen élmény, és Jessie tényleg közel áll a szívemhez.”

Az új évadban Luke (Cameron Boyce) salsa táncra perdül, Emma gimibe megy, de divatból, őrült frizurákból és románcokból sem lesz hiány. A humorról a rosszcsont gyerekek mellett pedig Mr. Kipling (akiről időközben kiderült, hogy Mrs. Kipling) és a 12 óriásgyík kölyök gondoskodik majd.

JOEY RICHTER, DEBBY RYAN, CHRIS GALYA

A második évad premier epizódjában Jessie felfedezi az írás és a színészkedés iránti szenvedélyét, és jelentkezik egy improvizációs órára, hogy fejlessze képességeit. Azonban Tony, a jóképű 20 éves portás fiú váratlanul megjelenik az órán, hogy bebizonyítsa Jessie-nek az érzéseit, de a viselkedésével átlép minden határt. Eluralkodik rajta a zöld szemű szörny, és nem egyszer rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza Jessie-t. Mindeközben a gyerekek élete is zajlik, hiszen Mr. Kiplingnek, a lomha óriásgyíknak kicsinyei születnek, és fenekestül felfordul a család amúgy sem egyhangú élete.

Ne maradj le a Ross család őrült hétköznapjairól: csatlakozz Jessie-hez március 16-án, szombaton 09:00-kor a Disney Csatornán!

DEBBY RYAN

2854 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. Nem akarok kötözködni, de a premier epizód az egy halloween-i rész lesz és a 2. évad 2. része az, amit te leírtál.

  • A cikket nem én írtam, hanem a Disney Channel, ezért van a Sajtóközlemény kategóriában, plusz a címbe is ezért került ez :)

   És ezt tényleg nem értem. Ha valaki nem akar kötözködni, akkor nem teszi. De ha kötözködni akar, akkor miért írja azt, hogy nem akar? No nem mintha ezt kötözködésnek venném, csak én magamról tudom, ha valamit nem akarok megtenni, akkor nem teszem meg :)

   • Most nem értem a problémádat, azért írtam azt, hogy nehogy annak vedd, mert nem annak szántam. De mind1.

    • Azt írtad, hogy nem akarsz kötözködni, nem azt, hogy ne vegyem annak. De ismétlem: “nem mintha ezt kötözködésnek venném” :) Szóval részemről abszolút nincs harag, pláne, mert tudom, hogy a csatornák sajtósai gyakran bakiznak mikor sajtóközleményt írnak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here