Főoldal Hírek Friderikusz és Szandi a Gyerek-Megasztárban

Friderikusz és Szandi a Gyerek-Megasztárban

6
Oszd meg!

Egyre több információ lát napvilágot a Tv2 által tavasszal bemutatásra kerülő Gyerek-Megasztár, hivatalos nevén Az ének iskolája című zenés műsorról. Azt már eddig is tudtuk, hogy itt nem lesz kiesés, a műsor célja 8 és 14 év közötti gyerekek oktatása és az, hogy elindítsa valamilyen szinten a tehetséges gyerekeket a zenei pályán. Tulajdonképpen ezzel a saját dolgukat könnyítik meg, hiszen pár év múlva talán beszélhetünk minőségi utánpótlásról a zenei tehetségkutatók keretein belül. A műsor Áprilisban rajtol majd a Tv2 műsorán, és eddig a következő ismert személyek vállaltak részt a produkcióban.

Friderikusz Sándor az ének iskolája

– A műsorvezető Friderikusz Sándor lesz, akinek nem újdonság a gyerekekkel való együttműködés, hiszen korábban szintén a Tv2-n futott a Gyerekszáj című műsora. Friderikusz afféle osztályfőnökként lesz majd jelen a produkcióban, amiről az Aktívnak e-képpen nyilatkozott: “Elvileg az osztályfőnök és a tanárok szerepe mellérendelt viszony, de hát hogyha egy gyerek érdekét én sértve látom, akkor én harcolni fogok az utolsókig a gyerekért”.

Hajós András Az ének iskolája

– A műsorban négy énektanár lesz, akik közül az első, akinek a személyét nyilvánosságra hozták, az Hajós András volt. Eddig a Heti Hetesben tűnt fel, korábban a Csillag Születik zsűritagja is volt, emellett pedig az Emil RuleZ! zenekar frontembere. Hajós az énektanári szerepkört boldogan fogadta, legalábbis így tűnik az [Origo]-nak adott nyilatkozatából: “Nekem való munka lesz a tanító bácsi szerepe. Van két gyerekem, három éve pedig megy egy ZeneHajó nevű gyerekműsorom vasárnaponként, ami jól működik – talán azért megy ez könnyen, mert én lélekben gyerek maradtam, mint a legtöbb zenész. A gitárom mellett akár 12 évesnek is érzem magam, világosan tudom, mit érez egy gyerek.”

Szandi - Az ének iskolája

– A Nagy Duettben szereplő Szandi és Szulák Andrea is leszerződtek az énektanári posztra. Utóbbi számos műsorból volt ismert,  saját kibeszélő showja is volt, és színművésznőként is sok sikert ért el. 1993-ban ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. “Azért tetszik, mert csupa jó dolog fog történni a műsorban. Nincs kieső, csak egy nyertes. Eddig még nem tanítottam, kíváncsi vagyok, mit fog kihozni belőlem” – árulta el a Blikknek Szulák Andrea. Szintén nagyon várja már a közös munkát Szandi is, aki gyerekként lett igencsak népszerű és ismert énekesnő, ezért még jobban átérzi majd a gyerekek helyzetét. “Ez egy családi műsor lesz. Gondozzuk a lurkók tehetségét, formáljuk az egyéniségüket” – nyilatkozta röviden a Blikknek.

Szulák Andrea - Az ének iskolája

– A negyedik énektanár Király Viktor, a Megasztár 4 győztese lesz majd. Szerettem volna tőle is valamilyen nyilatkozatot keresni, de Facebookon tegnap egy tánciskolát reklámozott, előtte pedig arról panaszkodott, hogy “Sikeresen megfáztam és valószínűleg betegen az ágyban leszek egész nap“.

Nos, így fel is merül a kérdés, elnyerte a tetszésetek az énektanárok és az osztályfőnök összetétele, és egyáltalán érdekel titeket a műsor?

Király Viktor - Az ének iskolája

1100 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Igen-igen, én nézni fogom :)
  Bevallom, (pedagógusként) nekem nagyon tetszik, hogy láthatóan gyerekpárti lesz a műsor, de azért még nem vagyok meggyőzve arról, hogy biztos nem lesznek-e kizsigerelve ezek a gyerekek, vagy nem kényszerítenek-e rájuk előnytelen szerződéseket, ahogyan azt más műsorok kapcsán is hallani. (oks, hogy azt a szülő írja alá, de ha az sztároltatni akarja a gyerekét és/vagy pénzt vár, bármit aláír…)

  A tanárok kapcsán csak Király Viktor unszimpatikus, őt nem tartom akkora tehetségnek se, és nem gondolom, hogy van akkora tapasztalata, amelyet megfelelő lelkiismeretességgel adhatna át a gyerekeknek. A többiekkel nincs gondom, és remélem, összességében klassz műsor lesz, és nem nyomja majd el a kertévés hangulat.

  • Azért Király Viktor sem ma kezdte a szakmát, szerintem tudna mit tanítani a srácoknak, kérdés, hogy a habitusa megvan-e hozzá, én inkább abban kételkedem. De vélhetően okkal választották őt.

   Előnytelen szerződések szerintem elkerülhetetlenek, nem hiszem, hogy lenne olyan mód, amivel ezt ki lehetne védeni. De ne legyen igazam.

 2. Én is kíváncsi vagyok a műsorra. Nem gondoltam volna hogy Caramel után Király Viktor is hasonló szerepet fog vállalni. Egy kicsit sajnálom a gyereket mert néhány csak azért jön mert az anyja ráerőlteti. Azt mondták hogy lesz győztes arra kíváncsi leszek hogy mit fog kapni mert kocsit, utazást, pénzt valószínű nem.

  • Ruzsa Magdi meg A Dal-ban zsűrizett – a Megasztár győztese osztják már azt észt :)

   A fődíj egyébként egy duett az énektanárjával – vagy azzal, akit választ? Meg asszem beiratják valamilyen zenetáborba a győztest.

 3. Én aFriderikusz Sándor Gyerekszáj műsorához szeretnék szólni ISTENI JÓ VOLT csak igy tovább!!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here