Főoldal Hírek The Lying Game vs. Bunheads – Csak egy maradhat?

The Lying Game vs. Bunheads – Csak egy maradhat?

25
Oszd meg!

Jelenleg az ABC Family kőkeményen hallgat két sorozatának a sorsa felől. Azt ugye már korábban megtudtuk, hogy a Pretty Little Liars és a Switched at Birth folytatódni fog, de a Bunheads és a The Lying Game sorsa továbbra is kérdéses, és nem is nagyon lehet kiszámítani azt, hogy mi lehet velük a későbbiek folyamán.

SUTTON FOSTER, JULIA GOLDANI TELLES, BAILEY BUNTAIN, EMMA DUMONT

A Bunheads első évada nyolc epizódos kiegészítést kapott, ami alapjáraton nem jó jel, hiszen nem bíztak meg a sorozatban annyira, hogy tíz részt kaphasson meg, ami a csatornánál általános berendelési forma folytatás esetén. Sajnos az első évad második fele nem hozta azt a szintet, ami az automatikus berendeléshez elegendő lenne. A 18-49es korosztályban a 0.4 és a 0.5-ös demó között ingadozott, míg a teljes lakosságban az 1,1 millió környékén, de egyszer lement az alá is, a sorozatminimumát 970 ezer nézője jelentette. Persze itt fontos megemlíteni azt is, hogy a felvezetése a Switched at Birth volt, ami átlagosan 0.7-es demót, és 1.7 millió körüli nézőszámot produkált, tehát a Bunheads nézőmegtartása egész jó, de önállóan úgy fest nem él meg a sorozat.

A másik nagy kérdés az, hogy mi lesz a The Lying Game sorsa. Tulajdonképpen az ABC Family legnagyobb talánya is az, hogy a csudába tudott megbukni a TLG, hiszen legalább olyan sikeresnek kellene, hogy legyen, mint a Pretty Little Liars-nek. A The Lying Game megkapta az esélyt a második évadra, de úgy tűnik, hogy nem nagyon tudott bizonyítani. Átlagosan 0.5-ös demót produkált, viszont a teljes lakosságban már fényesebb, 1.3 millió körüli adatokat ért el. Viszont, volt felvezetése is, a Pretty Little Liars személyében, ami 2.2 milliós nézőszámával, és 1.2-es demójával nagyon is megadta a lehetőséget a The Lying Game-nek arra, hogy a nézők rátaláljanak, ám ez sajnos nem jött össze.

The Lying Game

Nagyon érdekes az a kérdés, hogy ezen két széria közül melyik maradhat életben, sőt, könnyedén előfordulhat az is, hogy elkaszálják mindkettőt. A választ akkor kapjuk meg, amikor nyáron bemutatkozik a The Fosters és a Twisted, amik a Switched at Birth és a Pretty Little Liars felvezetését élvezhetik majd. Tulajdonképpen a nézettségi adataikon múlik nagyon sok minden, hiszen ha jobban teljesítenek, és jobban megtartják a felvezetésüket, akkor bizony könnyedén búcsút inthetünk a The Lying Game és a Bunheads lányainak is. Egyébként ha csak ezt a két szériát vizsgáljuk, szerintem a Bunheads fog talpon maradni, mert jobban megtartja a felvezetését, és az ABC Family is szeretné maga mellé láncolni a kreátor Palladinót.

A végső kérdés tehát, hogy életben maradhat-e a The Lying Game és a Bunheads csak nyár vége felé fog eldőlni, addig közleményt biztos nem fog kiadni az ABC Family. Könnyen előfordulhat az is, hogy mindkettő megmarad, akár mindkettő véget érjet, vagy csak az egyikük élheti túl. Érdemes lesz tehát nyáron követni a The Fosters és a Twisted nézettségi adatait. Egyébként, ti melyik kaszáját fájlalnátok jobban? A The Lying Game vagy a Bunheads nőtt jobban a szívetekhez?

25 Hozzászólások

 1. A Bunheads-et nem nézem így annak a kaszája nem zavarna, viszont a The Lying Game-et nagyon szeretem így remélem, hogy még egy utolsó lezáró évadot kap, amiben elvarrnak minden szálat és minden kérdésre választ kapunk. Nagy csalódás lenne, ha kaszát kapna ezután az évadfinálé után. Én még egy 10 részes utolsó évadot adnék neki.

 2. A The Lying Game-et nem nézem, de a Bunheads kaszáját még úgy is sajnálnám, hogy az utolsó résznél már lelkileg felkészítettem magam, hogy valószínűleg tényleg a legeslegutolsó részt nézem. Ugyan a történetén lenne mit javítani, de nálam a karakterek elvitték a hátukon az egészet. Mindig vigyorogva álltam fel a gép mellől. :)) Szóval kérem vissza jövőre a heti mosoly-adagomat! x”D

 3. Én a The Lying Game-nak örülnék ha kapna 3. évadot. Az első évad elején amúgy tetszett viszont az évad közepe felé esett a minőségből, de a 2. évad guilty pleasure lett.

 4. Nekem a kedvenc sorim a TLG, nagyon remélem, hogy megmarad. Több benne a történés is, mint a Bunheadsban…remélem az marad meg, főleg, hogy valamennyivel a nézettsége is több! :)

 5. Charisma Carpenterrel (TLG) készítettek egy interjút a múlt héten, és azt mondta benne, hogy ők, mármint a színészek április végén kapnak róla hírt arról, hogy döntött a network, szóval szerintem nem kell nyár végéig várni a bejelentéssel. Lehet még a nyári szezon előtt kiderül.

  • Ez sajnos még nem feltétlenül jelent semmit, ugyanis hosszabb ideig le lehet kötni az adott színészeket. Ez azt jelenti, hogy teszem azt elmehetnek pilotot forgatni, vagy más sorozatban szerepet vállalhatnak, de ha a korábbi projektjük folytatódik, akkor az új munkahelyükön nem jelenhetnek meg.

   Azaz, ha teszem azt Charismát leszerződtetné a Piroska Mánia pilot a főszerepre, és azt berendelné a Farkas csatorna, akkor mehetne oda nyugodtan dolgozni, de ha szólnak, hogy a The Lying Game folytatódik, akkor a Piroska Mánia projektből automatikusan távoznia kell.

   (( hülye példa-nevek, este van :))

   • Ilyen szerződések komolyan vannak? o.O De durva, nem is gondoltam volna. Kösz amúgy a példát, jó pofa volt, meg a lényeget is megértettem :)

    • Nem túl gyakori, de vannak. Például pár éve a Breaking In c. sorozat szereplőivel kötöttek ilyet, időközben Odette Annable csatlakozott a Doktor House-hoz, de a FOX berendelte a komédia második évadát. Mivel a Breaking In és a Doktor House is FOX sorozat volt, ezért házon belül megoldották, hogy Odette karaktere kvázi távozott a Breaking In-ből … ez még a szerencsésebb helyzet.

     De a lényeg az, hogy még nem feltétlenül jelenet semmit az, ha Charisma megtud valamit Áprilisban. Persze, a kasza-hírt is megtudhatja, bár, a 90210 szereplői is a Twitterről tudták meg, hogy elkaszálták a sorozatot… Visszatérve a TLG-re, szerintem a két új sorozat számai lesznek a mérvadóak.

     • Tavaly is a nyári szezon előtt kiderültek már, hogy melyik sorozatok folytatódnak, szóval szerintem nem az fog számítani nekik, hogy melyik új sorozat, hogy produkál majd, mert mire azok elkezdődnek már meg lesz, hogy folytatódik-e a TLG meg a Bunheads. Szerintem április végén, május közepén kiderül.

     • Sajnos volt már arra is példa, hogy sokáig ültek egy döntésen, például a Make It Or Break It esetében. De tényleg az lenne a jó, ha már Áprilisban kiderülne, csak én nem bízom abban, hogy ez így lesz.

     • Végülis nekem az a lényeg inkább hogy kapjon még egy évadot amivel rendesen lezárják a sorozatot.

     • Sok olyan sorozat volt, ahol ezt szerettük volna, például a The Nine Lives Of Chloe King esetében – utóbbi kaszája hatalmas szívfájdalom volt.

     • De ott az össznézettség 1 millió alá is ment a TLG-nél még szerencsére nem. Én azért remélem, hogy ha többet nem is, de egy 10 részes utolsó évadot kap, ahol már úgy írják majd meg a történetet, hogy választ kapjunk a kérdésekre és lezárják.

     • Sok minden számít, de alapjáraton a teljes lakosság nézettségi adatai nem mérvadóak. Ami az ABC Family-nek fontos, a 18-34esek, és a 18-49 év közöttiek, szóval ott kellene megvizsgálni az adott kérdést.

      Plusz a TLG-nél nagyon nagy hátrány az, hogy az 1.2-es felvezetésből megtart 0.5-öt, míg a Bunheads a 0.7-ből megtart jobb napjain 0.5-öt, rosszabbkor meg 0.4-et.

      Tényleg az lenne amúgy a fair ha lezárnák a sorozatokat, de igazából ez a készítők hibája is nagyrészt. Látták ők is a nézettségi adatokat, lehetett volna annyi eszük, hogy ne hagyjanak annyi cliffhangert a végére.

 6. Ezt most találtam, egy sajtóközleményben az ABC Family büszkélkedik a The Lying Game sikereivel. Mondjuk nem túl meggyőző, de … a Bunheads-ről ilyen nem jelent meg (vagy én nem találom, pedig kerestem).

  At 9 p.m., the winter season finale of “The Lying Game” stood as cable TV’s #1 scripted telecast in the hour in Females 12-34 (644,000/1.4 rating), was the #1 original scripted cable TV telecast Women 18-34 (352,000/1.0 rating) and Women 18-49 (500,000/0.8 rating), and overall was Tuesday’s #2 TV telecast in Female Teens (292,000/2.5 rating), behind only “Pretty Little Liars.”

  Notably, the Winter 2013 season of “The Lying Game” climbed by solid double-digit percentages over the opening leg of its freshman season (8/15/11-10/17/11) in key demos: +17% in Adults 18-34 (500,000 vs. 427,000), +21% in Women 18-34 (431,000 vs. 356,000), +13% in Adults 18-49 (679,000 vs. 601,000) and +19% in Women 18-49 (575,000 vs. 482,000).

  Based on available full-week viewing numbers, “The Lying Game” posts huge DVR increases, gaining close to 500,000 more Total Viewers (1.27 million to 1.70 million) and surging by double-digit percentages across all target demos, including by 35% in Adults 18-34 (523,000 to 708,000), by 37% in Adults 18-49 (707,000 to 967,000) and by 33% in Viewers 12-34 (865,000 to 1.15 million).

  • Hát reméljük, hogy ez esélyt jelent egy lezáró évadnak, mert őszintén szerintem már nem sokáig lehetne húzni a történetet, SPOILER //* Elvégre is már mindenki tud az ikrekről, és ez volt a húzóága a történetnek, hogy ketten vannak de nem tudnak róluk. *// SPOILER VÉGE. Szóval már csak az elvarratlan szálakat kellene lezárni, amit meg tudnának norm oldani 10 részben és kapnánk esetleg egy tök jó utolsó évadot egy “happy end”-del a végén.

 7. Én nagyon szomorú lennék, ha elkasznál a Lying Game-t! Egyre izgalmasabb, és imádom. A sok titok meg minden.

 8. Akkor ha jól értelmezem a TLG 2.évada összvissz 10 részes volt? Akkor annak nem lesz folytatása júniusban a PLL-el együtt? :S

 9. Én mind a 2 sorozatot szeretem de jobban a Bunheadsot. Szerintem, a TLGből kasza lesz bár ki tudja. :)

 10. Van már valami hír a sorozatokról? Ha én voltam figyelmetlen és volt már róla szó, akkor bocsi. :)

  • Már elmondtuk párszor (többen is), hogy csak nyár közepe-vége felé lesz róla hír, addig sajnos semmi :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here