The Lying Game vs. Bunheads – Csak egy maradhat?

  25
  Oszd meg!

  Jelenleg az ABC Family kőkeményen hallgat két sorozatának a sorsa felől. Azt ugye már korábban megtudtuk, hogy a Pretty Little Liars és a Switched at Birth folytatódni fog, de a Bunheads és a The Lying Game sorsa továbbra is kérdéses, és nem is nagyon lehet kiszámítani azt, hogy mi lehet velük a későbbiek folyamán.

  SUTTON FOSTER, JULIA GOLDANI TELLES, BAILEY BUNTAIN, EMMA DUMONT

  A Bunheads első évada nyolc epizódos kiegészítést kapott, ami alapjáraton nem jó jel, hiszen nem bíztak meg a sorozatban annyira, hogy tíz részt kaphasson meg, ami a csatornánál általános berendelési forma folytatás esetén. Sajnos az első évad második fele nem hozta azt a szintet, ami az automatikus berendeléshez elegendő lenne. A 18-49es korosztályban a 0.4 és a 0.5-ös demó között ingadozott, míg a teljes lakosságban az 1,1 millió környékén, de egyszer lement az alá is, a sorozatminimumát 970 ezer nézője jelentette. Persze itt fontos megemlíteni azt is, hogy a felvezetése a Switched at Birth volt, ami átlagosan 0.7-es demót, és 1.7 millió körüli nézőszámot produkált, tehát a Bunheads nézőmegtartása egész jó, de önállóan úgy fest nem él meg a sorozat.

  A másik nagy kérdés az, hogy mi lesz a The Lying Game sorsa. Tulajdonképpen az ABC Family legnagyobb talánya is az, hogy a csudába tudott megbukni a TLG, hiszen legalább olyan sikeresnek kellene, hogy legyen, mint a Pretty Little Liars-nek. A The Lying Game megkapta az esélyt a második évadra, de úgy tűnik, hogy nem nagyon tudott bizonyítani. Átlagosan 0.5-ös demót produkált, viszont a teljes lakosságban már fényesebb, 1.3 millió körüli adatokat ért el. Viszont, volt felvezetése is, a Pretty Little Liars személyében, ami 2.2 milliós nézőszámával, és 1.2-es demójával nagyon is megadta a lehetőséget a The Lying Game-nek arra, hogy a nézők rátaláljanak, ám ez sajnos nem jött össze.

  The Lying Game

  Nagyon érdekes az a kérdés, hogy ezen két széria közül melyik maradhat életben, sőt, könnyedén előfordulhat az is, hogy elkaszálják mindkettőt. A választ akkor kapjuk meg, amikor nyáron bemutatkozik a The Fosters és a Twisted, amik a Switched at Birth és a Pretty Little Liars felvezetését élvezhetik majd. Tulajdonképpen a nézettségi adataikon múlik nagyon sok minden, hiszen ha jobban teljesítenek, és jobban megtartják a felvezetésüket, akkor bizony könnyedén búcsút inthetünk a The Lying Game és a Bunheads lányainak is. Egyébként ha csak ezt a két szériát vizsgáljuk, szerintem a Bunheads fog talpon maradni, mert jobban megtartja a felvezetését, és az ABC Family is szeretné maga mellé láncolni a kreátor Palladinót.

  A végső kérdés tehát, hogy életben maradhat-e a The Lying Game és a Bunheads csak nyár vége felé fog eldőlni, addig közleményt biztos nem fog kiadni az ABC Family. Könnyen előfordulhat az is, hogy mindkettő megmarad, akár mindkettő véget érjet, vagy csak az egyikük élheti túl. Érdemes lesz tehát nyáron követni a The Fosters és a Twisted nézettségi adatait. Egyébként, ti melyik kaszáját fájlalnátok jobban? A The Lying Game vagy a Bunheads nőtt jobban a szívetekhez?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here