Rajongói gyűjtéssel elkészülhet a Veronica Mars Film

  6
  Oszd meg!

  A Veronica Mars az egyik legjobb sorozat volt a tévétörténelemben, és az összes rajongója tudja, milyen szomorú véget ért – konkrétan nem volt lezárása. A The CW csatornának köszönhetjük amúgy ezt is … de legalább kaphattunk tőlük – illetve a UPN-től, – három évadnyi felhőtlen szórakozást.

  Veronica Mars

  Mi, rajongók már régóta várjuk egy esetleges Veronica Mars Film elkészültét, amiről már évek óta beszél Kristen Bell és a kreátor, Rob Thomas is. Nos, úgy tűnik végre megkezdődött az igazi mozgolódás. Létrejött egy oldal és egy kezdeményezés: amennyiben a rajongók adakoznak két millió dollárt Április 12-ig, akkor nyáron megindulhatnak a film felvételei. Az adakozó akció ma kezdődött, és a pénz több, mint egy tizede már megvan, eddig a pillanatig 320 ezer dollárt küldtek el a széria rajongói szerte a világból, így azt hiszem nem mondok hülyeséget azzal, hogy a Veronica Mars mozifilm bizony el fog készülni. De persze minden azon múlik, hogy meglesz-e az a bizonyos két millió dollár egy hónapon belül.

  Jómagam nagyon örülnék, ha elkészülhetne a Veronica Mars film, hiszen nagyon szeretettem a sorozatot, és örülnék, ha láthatnám a folytatást. Ha valaki szeretné támogatni a projektet anyagilag is, akkor ezen az oldalon minden információt megtalál róla. Amúgy is érdemes ránézni, hiszen kiírja, hol tart jelenleg az adománygyűjtés, így ha meglesz a két millió, akkor már száz százalék a film elkészülte is. Ó, és mielőtt elfelejtem, íme egy renuion-videó, amiben felvázolják a projektet a sorozat szereplői. Oltári, meg kell nézni :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here