Főoldal Hírek Az ABC Family nyári premierdátumai

Az ABC Family nyári premierdátumai

11
Oszd meg!

Az ABC Family nyilvánosságra hozta a nyári menetrendjét, amiből kiderült, hogy milyen műsorokkal próbálják a nagy hőségben elnyerni a nézők kegyeit. A csatorna két új sorozat mellett két realityt is elindít. Tavaly nyáron is próbálkoztak a műfajjal, akkor a Beverly Hillsben dolgozó dadusokat tojták le a nézők, de hátha idén nagyobb sikerrel járnak – én mindenesetre nem drukkolok egyiknek se, mert ha véletlenül valamelyik nézett lenne, akkor elvenné a helyet egy scripted sorozat elől. Szóval, ami engem illet, én nagyon várom a sorozatokat, az újakat is, de a reality műsorokból köszönöm, nem kérek. Készítettem egy összesítést a csatorna műsorairól, premier dátumokkal együtt. Íme:

Melissa & Joey s03

– Május 29 (Szerda) 08:00 – Melissa & Joey s03: A csatorna valaha volt legsikeresebb saját gyártású komédia sorozata visszatér, ez pedig zsinórban Melissa Joan Heart harmadik olyan sorozata, ami közönség kedvenc lett. Melissa pedig elérte azt, hogy lányként, tiniként és érett nőként is imádjam a képernyőn.

– Május 29 (Szerda) 08:30 – Baby Daddy s02: Az egyik legnagyobb meglepetés tavaly nyárról, ami nagy sikereket ért el, reméljük ez a második évaddal sem lesz másképp. Plusz nagyon díjaznám, ha most nem csak tíz részig élvezhetném Jean-Luc Bilodeau próbálkozásait a gyereknevelés terén.

– Május 29 (Szerda) 09:00 – Dancing Fools s01: Reality, amiben táncosok nyerhetnek tíz ezerdollárt. A műsorvezető Melissa Peterman, a Baby Daddy anyuja/nagyija.

– Június 3 (Hétfő) 08:00 – The Secret Life Of The American Teenager FINÁLÉ: Ez ugyan nem premier, hanem sorozat-finálé, de érdemes emlékezni a csatorna leghosszabb sorozatára, az egyik személyes kedvencemre. Hiányozni fog.

– Június 3 (Hétfő) 09:00 – The Fosters s01: Nem bízza a véletlenre az ABC Family, hiszen a TSLOAT fináléja vélhetően sok embert vonz majd a képernyő elé, akik valószínűleg a The Fosters első részét is megnézik majd. Ez egyébként az a projekt, ahol két leszbikus anya neveli a gyerekeit.

Switched at Birth s02

– Június 10 (Hétfő) 08:00 – Switched at Birth s02: Sok oldal úgy fogja kommunikálni, hogy ez a harmadik évad, de tévednek, ugyanis a második évad másik felét hozza majd el az ABC Family. A sorozat nézettségileg amúgy kezd magára találni, habár még mindig messze vannak az első évad első felének a három millió körüli adatai.

– Június 11 (Kedd) 08:00 – Pretty Little Liars s04: Szerencsére nem sokáig maradunk a csinos kis hazugok nélkül, nyárra is megkapjuk a jól megérdemelt adagunkat.

– Június 11 (Kedd) 09:00 – Twisted s01: Az Avan Jogia nevével fémjelzett új sorozatban egy pszciho-tini lesz a középpontban, a nyár egyik legvárósabb drámája. Csak ne okozzon csalódást.

– Július 24 (Szerda) 09:00 – The Vineyard s01: Ez egy drámai dokureality akar lenni, ami pár ’20as éveiben járó fiatalt követ nyomon. Szűk negyed, új barátok, új riválisok miközben zajlik az élet. Ez akár még érdekes is lehet

11 Hozzászólások

 1. Ja és még annyi, hogy Avan Jogia sorozatának a címe Twisted nem pedig Twiserd, de ez gondolom csak egy elgépelés. :)

 2. nem írnál egy rövid cikket a lying gameről? most lesz a finálé,és nem néznél utánna,hogy hogy teljesített mostanában a sorozat nézettségileg és várható-e a 3ik évad?:(

  • Ha már ilyen szépen kérted, holnapra írok majd valamit. Érdekes összehasonlítani a kilátásait a Bunheads-sel egyetemben, mert valószínűleg csak egyikük éli majd túl.

   De így látatlanban azt mondom, hogy a TLG nem teljesített jól. Holnap majd részletesebben :)

   • köszönöm szépen:)
    tényleg nem értem,hogy miért nem mgy külföldön a sorozat, mert mindenki aki nézi a társaságomban ugyanúgy várja mint a pll-t:/ az első rész tényleg nagyon klisés,de a többi keményít,és bár a 2ik évadban azt éreztem hogy mindenki mindenkivel kavar mert nincs pénz nagyobb szereplőgárdára h ne így cserélgessenek párt,de én még akkoris szeretem a sorozatot nagyon:( olyan csalódás lesz mint a secret circle tavaly,hogy egy ekkora dolgot bedobnak a végén,és nincs folytatás:(

    • Nekem se világos, ráadásul a PLL által felvezetése is van, és éppen ezért érthető lenne, hogy többen ott maradnak, de valamiért mégsem teszik :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here