Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek A nagy duett – Promóciós Fotók

A nagy duett – Promóciós Fotók

5
Oszd meg!

Egy ideje már meg akartam osztani veletek A nagy duett második évadának promóciós fotóit, de mindig kiment a fejemből, most azonban végre itt vannak. Méretüket tekintve HQ mind, és bízom benne, hogy senkit sem hagytam ki a szereplők közül.

Ami a műsort illeti, továbbra is ugyanolyan szórakoztató, mint az első adás volt, de annyira azért nem köt le, hogy kritikát írjak róla, plusz semmi újat nem mondhatnék, mint amit az első adásban ne mondtam volna el. Persze ha valaki egy jó kis szórakozást keres vasárnap estére, szerintem érdemes ezt a műsort választania.

Bango Margit Cseke Katinka - Kokeny Attila Cseke Katinka Csezy Detar Eniko Dopeman - Szinetar Dora Dopeman Erdelyi monika Eredelyi Monika - Gaspar Laci Gaspar Laci Gesztesi Karoly Csezy Gesztesi Karoly Gorog Zita - Pataky Attila Kiraly Linda Kokeny Attila Kovacs Lazar - Detar Eniko Kovacs Lazar Lakatos Mark - Bango Margit Lakatos Mark Papp Gergo - Szulak Andrea Szabo Gyozo - Kiraly Linda Szabo Gyozo Szandi Szinetar Dora Zsidro Tamas - Szandi Zsidro Tamas

A képek forrása a Tv2 Sajtóosztálya, köszönet a fotókért.

5732 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

 1. Nagyon nem szerettem az első évadot belőle, de ez a második nagyon bejön. Kedvenceim: Bangó-Lakatos páros, valamint Szulák és Papp duója, elismerem, hogy Király Linda meg Szabó Győző nem rosszak, de valahogy ők nekem ellenszenvesek! :S :)

  • Talán élénken él még benned a “Magyarok vagyunk nem?” Király Linda felszólalás, amikor elfelejtette a Himnusz szövegét ?

   • Pár napja élénken él bennem, amióta kidobtad a face üzenőfalra! Én addig még nem láttam, nem is hallottam, csak hírből! Egyszer elég volt és bevésődött! Hogy én mikről maradtam le eddig, és még vajon mi olyan van, amiről nem tudok! :D

    • No ez egy cikksorozatért kiált – “Az elmúlt évek tíz legnagyobb magyar botrányai” cím tökéletes is lesz. Este megkezdem az anyaggyűjtést :)

 2. Nekem is Bangóék, plusz még Csézyék is nagyon jók. Sőt Király Lindáék is jók, főleg a legutóbbi részben.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here