Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Zac Efron – Már nem csak egy helyes pofi a vásznon

Zac Efron – Már nem csak egy helyes pofi a vásznon

12
Oszd meg!

A huszonnégy éves Zac Efron lett a John John Denim márka arca, ehhez pedig készült egy igazán ütős fotósorozat – aminek a képeit alább meg is tekinthetitek. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük azt, hogy dögös pasivá érett a High School Musical egykori pacsirtája, és már mint színész is kezdik őt elismerni. A Szilveszter éjjel c. filmben tulajdonképpen ő volt az egyetlen, akit a kritikusok éltettek,  és a The Paperboy is kritikus kedvenc volt különféle fesztiválokon. Beérett a srác, és szerintem érdemes rá figyelni az elkövetkezendő évtizedekben. Ki tudja, talán egy Leonardo DiCaprio-féle karrier sem elérhetetlen a számára?

Zac Efron Photoshoot John Campaign 001 Zac Efron Photoshoot John Campaign 002 Zac Efron Photoshoot John Campaign 003  Zac Efron Photoshoot John Campaign 005 Zac Efron Photoshoot John Campaign 006 Zac Efron Photoshoot John Campaign 007 Zac Efron Photoshoot John Campaign 008 Zac Efron Photoshoot John Campaign 009

2441 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

12 Hozzászólások

 1. Liberal Artsban én is láttam, bár először fel se tűnt, hogy ő az, nem is tudtam, hogy lesz benne.

  Mellesleg Tibi nézd meg a filmet szerintem :) Elizabeth Olsen meg HIMYM Tedje játszik benne :) Nekem tetszett.

 2. Teljesen egyetértek, nem árt a fickóra majd odafigyelni. Bár a HSM-től én mindig rosszul voltam, de az azt követő moviejai annál inkább bejöttek. Hajrá!!!
  Vele ellentétben DiCaprio egy olyan személy, akit nagyon nem szeretek.

  • Pacsi! Én is rühellem Dicapriót – mármint az új filmjeit. A Titanic előtt volt pár nagy dobása, mint az Egy kosaras naplója. Az mennyire jó film!

   • Valahogy nem őt képzeltem el a Titanicba se.
    Erről a filmről még nem hallottam, de most már utána keresek és letöltöm. Szeretem olvasni mikor megnézel egy filmet és dobsz róluk egy kritikát 70-80%-ában egyetértek velük. :) :) Hátha bejön! :) :) Az ellen meg, hogy régebbi darab nincs kifogásom! :)

    • Mindenképp keress rá, tetszeni fog. Tulajdonképpen sokan csak egy drogos filmnek mondják, de szerintem ez A drogos film. Egy fiatal srácot játszik benne Leó, aki rákap a szerre, aztán nincs megállás a lejtőn.

     Hű, annak meg örülök, ha a kritikák filmnézésre ösztönöznek. Ha lesz időd, a svéd CSaládi titkokat se hagyd ki, telenovella rajongóknak mondhatni kötelező :)

 3. Én már a HSM-ben is odáig voltam tőle de most, hogy kinőtt a borostája még jobb. Sokat férfiasodott . :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here