Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Revolution – Új poszterek

Revolution – Új poszterek

4
Oszd meg!

Egy nagyon béna cliffhanger után március 25-én folytatódik a Revolution második első évada, az pedig, hogy én ezt mennyire várjam, még magam sem tudom. Elég hullámzó volt az őszi részek színvonala, ráadásul a sorozat sem túl jó, de mégis van benne valami, ami a képernyő elé szegez. Akárhogy is, az esélyt mindenképp megadom majd neki, tegyetek így ti is. (( A legutóbbi kritikámból sok minden kiderül a szériáról. ))

Addig is, míg eljön március 25, érdemes ráhangolódni ezzel a pár poszterrel a folytatásra, amiket az NBC nemrég adott ki. Nekem tetszenek, nagyon hangulatosak, különösen a “Wanted”-típusúak.

Revolution - Wanted Posters 000

Revolution - Wanted Posters 003

Revolution - Wanted Posters 002

Revolution - Wanted Posters 001

877 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. az első évad folytatódik :), egyébként pont az a baja a sorozatnak, hogy ott lett 4 hónapos szünet ahol épp belendült. -.-‘.
  Meglátjuk mi lesz ha visszatér, lesz egy új The Event-je az NBC-nek, amit sikeresen megbuktatott a szünettel anno.
  Már azt se tudom mi volt az előző részekben, gondolom az amerikai nézők is így vannak vele.

  • De a The Event-nek nem volt ott a The Voice, mint felvezetés. Szerintem így is megmarad a 2.0. feletti szinten, pláne, hogy tulajdonképpen nincs is erős konkurenciája: a Castle nem megy 2.0 felé, a Hawaii Five O se képes sokkal többre, a FOX pedig nem ad semmit este 10 után, ahogy a CW sem. Ergó max önmagához képest gyengülhet meg. Jövőre viszont tuti magára hagyják, ahogy idén a Smash-t, és majd megbukik akkor.

   A hibát javítottam, köszi :)

 2. Én se emlékszem már nagyon. A Lying Game 2. évada is nemrég kezdődött, az is kb rá 1 évre és az első évadból se nagyon emlékeztem sok mindenre.

  • Itt azért nem lesz egy év, csak négy hónap, plusz a Revolution tíz részét össze lehet foglalni akár két percbe is, hogy még az új néző is megértse, mi a szitu.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here