Főoldal Hírek Magyarországon a Vámpírnaplók harmadik évada

Magyarországon a Vámpírnaplók harmadik évada

6
Oszd meg!

Mivel a Vámpírnaplók második évada nem teljesített jól nézettség terén, ezért nagy meglepetés az, hogy az RTL Klub mégis folytatja a sorozatot, igaz, nem feltétlenül az anyacsatornán. A harmadik évad ugyanis az RTL csoport bármelyik csatornájára megérkezhet, akár a Prizma vagy a Cool TV-re is, hiszen jelenleg ezeken az futnak az ismétlések.

Vámpírnaplók 3. evad

A jó hírt, miszerint a harmadik évad megérkezett Magyarországra a Stefant szinkronizáló Varga Gábor osztotta meg Iwiwen:Halihó! Hírek vannak! Már hazánkban van a TVD harmadik évada. Nem tudom, mikor kezdjük a melót, de lesz.” – írta Gábor. Tehát a lényeg az, hogy nem tudni mikor, de előbb-utóbb bemutatják a harmadik évadot, a várható premier szerintem nyáron lesz, de majd eldől. Péntek esténként amúgy jó párost alkotna a Vámpírnaplók és a Zöld íjász, nem?

Forrás: Vampire-D.Net

2246 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Szerintem a Cool-on lesz majd ha véget ért az 1. és 2. évad ismétlése, az meg talán az év vége felé lesz vagy jövő év elején. Hacsak másik időpontban el nem kezdik mellette a 3. évadot, vagy ha nem ismétlik le végig az 1. és 2. évadot.

  2. kösz a forrást, meg minden :) de tényleg.. csak iWiW-en írta nekem, nem face-en.. mert utóbbin nincs fent, csak előbbin.

    • Akkor ezért nem találtam őt FB-n! Iwiwre meg fel nem nézek, nem jártam ott évek óta :) A forrás pedig természetes, hiszen ez mégiscsak a te exkluzív híred :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here