Főoldal Érdekességek Érdekességek Zendaya Coleman: Dancing With The Stars Portrék

Zendaya Coleman: Dancing With The Stars Portrék

9
Oszd meg!

Minden egyes Dancing With The Stars évadban szerepel egy Disney-Üdvöske, a szerencsés pedig ezúttal az Indul a risza egyik hősnője, az énekesnői babérokkal is rendelkező Zendaya lett. Az a Zendaya Coleman, akitől gyönyörűbb teremtést elképzelni se lehet. Ráadásul, még csak tizenhat éves, és amint telnek még az évek, és miután elhagyja a Disney-istállót és ehet is valamit, szerintem csak még szebb lesz, mert azért ráférne még három-négy kiló. Egy szó, mint száz, szerintem Zendaya egyszerűen gyönyörű-szép, és olyan bájos, mint egy angyal. De ez csak egyéni vélemény, és amúgy sem az én szakterületem ennek a szakszerű megállapítása – ezt inkább rátok bízom :)

VAL CHMERKOVSKIY, ZENDAYA

ZENDAYA

9 Hozzászólások

 1. Hát én nem igazán kedvelem, talán azért, mert ezt az új Disney-t már nem szeretem. Amúgy általában nem csak fellépnek a Disney sztárok és a profi táncosok meg eltáncolják az új dalukat? Mert ő táncosként lesz jelen.

  • Selena sem csúnya, de szerintem elég átlagos, nem olyan különleges, mint Zendaya. Ez persze csak saját vélemény, mint mondtam, nem én vagyok ebben a témakörben a megfelelő személy a döntést illetően :D

 2. jaja, Selena a legszebb, de ő már kész nő mondjuk :D ő is megnőtt, de a másik, Bella.. na ő nagyon hirtelen nőiesedett.. :P és szebb is, szerintem mint Zendaya, de mindkettő aranyos.

 3. Sofia Vergara? :D hát szerintem nem annyira..

  amúgy Tibi, lusta vagyok már megkeresni az e-mail címed, úgyhogy leírnám ide OFF-ban (nem tudom, kiírod-e, én csak megosztanám):

  OFF: lesz 3. évad szinkronosan a Vámpírnaplókból —-> http://www.vampire-d.net

 4. imádom ezt a csajt.
  Bella Thorne-t viszont ki nem állhatom sajnos…
  nem tudom megmagyarázni egyiket sem, mondjuk szimpátia… meg a zenéjük talán…. nem tudom :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here