Főoldal Oldal Blog Boldog Nőnapot kívánok a hölgyeknek!

Boldog Nőnapot kívánok a hölgyeknek!

8
Oszd meg!

Kevés olyan nemzetközi ünnep nap van, aminek értelmét látom, az egyik ilyen a Nőnap, amit kutya kötelességünk megünnepelni. Persze nem abban az értelemben gondolom, amit ma a média erőltet az emberek felé, hanem attól egy sokkal letisztultabb és egyszerűbb formában. Elítélem azt, ha valaki elvárja csak azért, mert Nőnap van, hogy kapjon egy nagy csokor virág mellé még egy rakat bonbont és ajándékot is. Nőnapkor a gesztus a fontos: egy szál virág, és sok odafigyelés, ennek kellene a legfontosabbnak lennie. Legalábbis, szerintem. Szóval, drága hölgyeim, fogadjátok tőlem jelképesen ezt az egy szál virágot, a bonbont pedig vegye meg mindenki saját magának, de leszek olyan cuki, hogy nem kérek belőle :)

boldog nonapot

3364 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

  1. hát, nekem a nőnap is épp olyan, mint a valentin. felesleges. ennek ellenére tényleg jól esik minden fiútól azt látni FB-n, h köszönt minket, még így virtuális úton is. és neked is köszönöm.

  2. Köszi :) Szerintem a nőnap egy képmutató ünnep, mert a mi neműnket nemcsak egy napra kéne odafigyelés kapnia, hanem máskor is meg fordítva is. Például a Valentin nap is totál felesleges, mert nemcsak akkor kell egy szerelmes párnak szeretnie egymást, szóval a nő nap is hasonló, de köszönjük szépen, Tibi :)

  3. Én is köszönöm :)
    És egyetértek, valóban a gesztus a fontos, és jól esik. Ennyi :)

    És attól, hogy meg van ünnepelve egy napon, a nőknek és a férfiaknak attól még oda lehet figyelni egymásra máskor is. Nincs ezzel baj, csak nem kell túlragozni. Szóval köszönöm, köszönjük!!

  4. Köszi Tibi! Kedves Tőled. Kívánok minden “nőtársamnak” olyan Nőnapot, mint amilyen az enyém.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here