A Spice Girls előtt tiszteleg majd a Glee

  6
  Oszd meg!

  A 4×17 – Guilty Pleasuers c. epizódban elhangzik majd a ’90es évek legsikeresebb lányzenekarának, a Spice Girlsnek a legnagyobb slágere, a Wannabe. De nem csak ezen a szinten lesz említés a lánybandáról, hanem a New Directions lányai és Wade be is öltöznek majd Spice Girl-nek, az alábbi képből pedig egyértelműen kitalálható, hogy ki kinek a stílusát öltötte magára.

  Glee Spice Girls

  A Spice Girls dalnak amúgy nagyon örülök, mert gyerekkoromban ez a zenekar volt a kedvencem, a tizedik szülinapomra pedig Spice Girls kazettát kaptam ajándékba, amit addig hallgattam rongyosra, míg el nem szakadt … de szerencsére egy osztálytársam átmásolta nekem :) Hű, tényleg nagy SG fan voltam, még pólóm is volt, igaz, csak itthon hordtam, de szeretettem aludni benne. Hehe, jók ezek a régi emlékek. Mai fejjel is mosolygok, ha meghallok egy Spice Girls dalt, vagy ha olvasok valahol ezt-azt a lányokról. Sajnos a nagy renuion-ból pár éve csak egy dal született meg, az se lett valami jó, de mégiscsak Spice Girls. Ah, most úgy megjött a kedvem, le is cserélem a Greyson Chance dalokat a lejátszómban, ideje Spice Girlst hallgatni. If you wanna be my lover? Friendship Never End … :)

  (( Off: Emlékeztek a Spice Girls filmre? Hogy az mekkora gagyi volt :D És ugye nem én voltam az egyetlen Spice Girls fan? ))

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here