Főoldal Érdekességek Érdekességek 90210: Az utolsó forgatási napok

90210: Az utolsó forgatási napok

0
Oszd meg!

Elérkezett ez is, a végéhez közelítenek a 90210 forgatásai – sőt, elvileg tegnap voltak az utolsó felvételek. Nemrég posztolta Matt Lanter a Twitterére a következő üzenetet: “Hát eljött ez is. Az elmúlt öt év véget ér a számomra. Az utolsó nap a 90210-ben. Fura érzés“. A Naomit alakító AnnaLynne McCord is megemlékezett az utolsó munkanapról. “Irány a legutolsó #90210Forever forgatásraEgy korszak lezárult, mondhatjuk azt is. Úgy fest az írókat nem érte meglepetten a kasza, de látva a nézettséget ez teljesen érthető is. Március 3-án a CW adott egy partit a sorozat tiszteletére, erről fotókat a 90210-Media oldalán tekinthettek meg, de egyet beszúrok ide is.

90210 finale

A sorozat színészei nem túl vidámak, amiért véget ért a sorozat, de a legtöbben megpróbálnak optimistán a jövőbe tekinteni, a leggyorsabban például Matt Lanter kapott új munkát, az Oxygen c. pilotban alakít tini-ufót. Az Adriannát alakító Jessica Lowendes egy nagyon szívhez szóló üzenettel köszönte meg az elmúlt éveket. “Áldottnak érzem magam, amiért lehetőségem volt eljátszani Adriannát az elmúlt öt évad során. Köszönöm a feltétel nélküli támogatásotokat, szeretlek titeket. Köszönöm a csodálatos szereplőtársaimnak is, imádtam veletek együtt dolgozni és szeretlek mindnyájatokat. Izgatottan várom, hogy mi lesz a következő dobásotok. Nagy és jó dolgokat várok tőletek. XoXo.”

A 90210 tehát véget ér, a finálé május 13-án lesz esedékes. Én már csak abban bízom, hogy az íróknak volt idejük elvarrni a szálakat, és egy ütős lezárásban lehet majd részünk.

1216 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here