Főoldal Hírek Kanadában folytatódik a Zero Hour

Kanadában folytatódik a Zero Hour

2
Oszd meg!

Az ABC nagyon nem szerencsés az újonc drámáival, ugyanis eddig az összes megbukott, mondhatjuk úgy, hogy még a Nashville is, ami nem hoz olyan fényesen, mint tavaly a Revenge, ennek ellenére a túlélési esélyei még így is igen mutatósak. Azonban öröm az ürömben az, hogy eddig az elkaszált idei drámáik összes részét láthattuk, de nem feltétlenül Amerikának köszönhetően.

TV-Anthony Edwards

Tegnap bejelentették, hogy a kanadai Global TV folytatja a Zero Hour vetítését, a “Chain” című epizód március 7-én kerül majd adásba. Utóbbinak pedig jómagam nagyon örülök, mert tetszett a Zero Hour első része, de majd erről külön értekezek egy pilot-kritika keretén belül. Nemrég Spanyolországban és Ausztráliában ért véget a 666 Park Avenue vetítése, így abból az összes rész elérhető – azt hiszem eljött a dara ideje, feltehetőleg még nyár előtt. A Last Resort ugye az ABC-n finálézott. Ha a Red Widow lekerülne a képernyőről az se lenne gond, mert tavasszal érkezik a haza AXN-re.

689 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Először is bocsi, hogy ehhez a bejegyzéshez írok, de ezt muszáj megosztanom: most olvastam, hogy Matt Lanter pilot szerepet kapott a CW egyik új sorijában, az Oxygen-ben! :)))) Mivel tudom, hogy te is nagy Matt fan vagy, azért nem bírtam ki, hogy ne írjam le :)

    • Igen, délben ki is írtam Facebookra, csak ide nem volt időm. Örülök neki nagyon, csak kár, hogy Matt már megint tini lesz :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here