Főoldal Hírek Április 9-től jön a Partners az HBO Comedy-re

Április 9-től jön a Partners az HBO Comedy-re

7
Oszd meg!

Nagy meglepetés, de gondolom egy olyan, aminek sokan örültök. A hazai HBO Comedy ugyanis április 9-től tűzi műsorára a Partners c. sorozatot, ami CBS őszi komédiáját, amit pár rész után gyorsan el is kaszáltak. A szériából összesen tizenhárom rész készült el, amiket Dél-Afrikában már levetítettek, így nem világpremier lesz a hazai HBO Comedy bravúrja, de ez nem is számít, a lényeg az, hogy láthatjuk az epizódokat, méghozzá magyar szinkronnal.

PARTNERS

A Pilot-kritikámban nem írtam sok pozitívumot a sorozatról, de mégiscsak melegek a főszereplők, ráadásul Brandon Routh és Sophia Bush is játszanak benne, így mindenképp tovább próbálkozom majd a megtekintéssel, pláne, hogy magyar szinkronnal a legtöbb komédiát könnyebben elfogyasztom, mint felirattal. Plusz tegyük hozzá azt is, hogy a Partners-hez nincs is magyar felirat. No mindegy, a lényeg az, hogy alig több, mint egy hónap múlva már nézhetőek lesznek az epizódok. Kezeket fel, ki az, aki örül neki? :)

7 Hozzászólások

  1. jól tudom, hogy annak ellenére, hogy tizenhárom rész készült el belőle, csak kilencet adtak le? :$ vagy én vagyok a teljesen béna? :P

  2. Yááááá ez szupeeeeer.Bár nagyon cink hoyg nincs HBO comedy-m.remélem majd valahonnan le lehet tölteni.am mellesleg nemtudod Tibi hogy a maradék részeket amiket nem adtak le amcsiba nnemlehet vhonnan letölteni? uugy megnézném.eredetiben nekem rohadtul bejött a sori.a 2.rész után indult be igazán.Michael Urie-n szakadtam a röhögéstől.félek hogya szinkron majd nem adja vissza az ember poénjait.. Jah és nembaj ha kiirom a hirt a Tuti Gimis lapomra? persze creditellek :)

    • Tedd ki nyugodtan :) Release-t én sem találtam, csak a hatodik részig van meg a neten. De szerintem TVRIP-ben elérhetőek lesznek a részek, legalábbis bízom benne. Ncore-ra például a premier után 30 perccel már fel is szokott kerülni a Modern család. De igazából az a tapasztalatom, hogy nagyon kevés az olyan sorozat, ami ne lenne ott elérhető.

  3. Oksi köszi.hát majd beprobálom. :) Amugy nemrégen adték le a maradék pár részt a 666 park avenue-ból.te azt nézted? nagyon érdekes vége lett igazábol nem is igazán értem.. ha nézted esetleg kidumálhatnánk

    • Még mindig a pilotnál járok, de mindenképp le fogom darálni, még a nyári nézendők előtt :) Mármint a 666 Parkot.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here