Főoldal Oldal Sorozatok Világa Magazin Sorozatok Világa – Címlap és Bejelentés

Sorozatok Világa – Címlap és Bejelentés

19
Oszd meg!

Sajnos mostanában nem csak én, hanem a Magazin állandó írói is időhiánnyal küszködünk, ezért nem is nagyon tudjuk annyi tartalommal megtölteni a lapot, amennyivel az állandó olvasók megérdemelnénk. Éppen ezért lesz egy drasztikus módosítás, amit nagyon sajnálok, de sajnos csak így kivitelezhető az, hogy a Magazin ne szűnjön meg. Ezentúl évszakonkénti megjelenésre váltunk, a tavaszi kiadás március 10-én, este 20:00-tól lesz elérhető, a következő, nyári kiadás pedig június 2-án, vasárnap 20:00-kor. Tudom, sok ez a kihagyás, de ez a legjobb döntés, amit meghozhattam.

Sajnos azt vettem még észre, hogy az utóbbi hónapokban egyre jobban csökkent a Magazin olvasottsága. Ennek nem nagyon örülünk, hiszen mindannyian sokat dolgozunk az újságon, és szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna. Így ha meg tudnátok osztani a linkeket Facebookon vagy ajánlani pár ismerősötöknek, annak nagyon örülnénk, és még nagyobb lelkesedéssel ásnánk bele magunkat a munkálatokba :)

A tavaszi számhoz pedig már elkészült a címlap, rajta pedig Miss Bradshaw, remélem nektek is tetszik :)

Sorozatok-Világa-2013-Tavasz

1223 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

19 Hozzászólások

 1. Sajnálom, hogy ennyire ritkán lesz majd magazin, személy szerint én nagyon szeretem.:) Majd megosztom, hátha így több olvasótok lesz:) Ja és már nagyon várom az új számot. Sikerült esetleg valakivel lefordíttatni a PLL-es cikket, amit múltkor felraktál?

  • Sajnos nem volt, aki lefordítsa, nekem pedig már nem fog beleférni. Persze ha valaki be tudná vállalni a PLL cikket, nagyon szívesen betenném a mostani számba :)

   Én sem örülök ennek a módosításnak, de a másik opció az volt, hogy megszűnjön a magazin. E-tekintetben pedig ez még mindig jobb, mint a “soha” :)

    • Már van egy jelentkező, de ő nem reagál a levelekre (vagy csak ma nem ért rá). Ha holnap se válaszol, akkor délben átküldöm neked a cikkeket :) Köszi a felajánlást.

 2. Én is sajnálom de meglehet érteni titeket. Több mint testőr az jónak látszik, remélem lesz benne egy kis Ximena. :D

  • Igen, vele lesz egy interjú. Csak sajnos az interjú fele mehetett a kukába, mert ott éppen Carlos Poncéról és a kapcsolatukról áradozik … és naná, hogy pár napja szakítottak :D Várhattak volna lapzártáig :d

   • Komolyan szakítottak????És az okát lehet tudni? Nem is tudtam, na utána kell néznem.
    Köszönöm szépen minden szerkesztőnek! :)

    • Ez a kivágott rész (tudom, hogy érdekel :) )

     Mesélj egy kicsit Carlosról! Hogyan találkoztatok?
     Ő is az élet egyik ajándéka a számomra. Soha nem dolgoztunk együtt, és soha nem is találkoztunk forgatásokon. Közös barátaink azonban voltak, majd véletlenül találkoztunk egy étteremben. Én tudtam, hogy ki ő és ő is tudta, hogy ki vagyok én. Amióta megismerkedtünk elválaszthatatlanok vagyunk egymástól.

     Hogyan szerettél bele/Mi fogott meg benne?
     Az, hogy egyformák vagyunk. Ez most elcsépelten fog hangzani, de igaz: Carlos tulajdonképpen én vagyok férfi testben, én pedig ő vagyok, mint nő. Törekszünk a boldogságra, hogy ugyanazt megadhassuk a másik félnek, és amikor ez megadatik, nagyon boldogok vagyunk. Imádom a szemeit, a tekintetét, az őszinteségét, a becsületességét, és a lovagiasságát.

     Szokott énekelni neked?
     Mindig. A minap még egy csodálatos dalt is írt csak nekem. Hatalmas meglepetés volt, meghatódtam.

     Milyen a viszony Carlos előző kapcsolatából származó gyerekeivel? (Giancarlos 12 éves, Sebastian 10 éves, és a két adoptált kislány Sienna és Savannah 9 évesek)

     Csodálatos. Igaz jelen pillanatban egyedül vagyok az, mert a szüleim magukkal vitték az unokájukat Kolumbiába. A nagy család teljesen hirtelen jött, mi pedig sikeresen alkalmazkodtunk. A gyerekek nagyon jól kijönnek egymással, mintha testvérek lennének.

     Elképzelések a jövőre? Szeretnétek bővíteni a családot?
     Persze szeretnék, de jelenleg sem panaszkodhatom, mert átélhettem már az anyaság örömeit. Viszont, ha Isten megajándékozna még egy kislánnyal, akivel néha álmaimban játszom, akkor minden álmom valóra válna.

     És az esküvő?
     Nem szoktunk erről beszélni. Mindig egy kicsivel közelebb kerülünk hozzá, de ami igazán számít, hogy a kapcsolatunk alapja szilárd maradjon. Szeretnék megházasodni majd, de Isten mindent elintéz majd. Ha Carlos az igazi a számomra, akkor az úgyis kiderül, nem fogja hagyni, hogy egy-két éven belül válásra kerüljön sor. A napon, amikor férjhez megyek, azzal a meggyőződéssel fogom tenni, hogy ő lesz életem párja egészen a sírig.

     —————

     A szakítással kapcsolatban a People Espanol írt sok mindent.

 3. A fene, pedig már úgy rákészültem, hogy benne lesz az a cikk.. Ilyenkor (is) sajnálom, hogy katasztrófa az angol tudásom… :)

  • A nyáriban mindenképp bennelesz, HA még aktuális lesz addigra. Viszont, azt írtam anno, hogy Április, nem Március :)

 4. Ha még senki nem jelentkezett akkor én szívesen lefordítom vagy legalábbis megpróbálom, ha átküldöd a cikket, linket.

 5. Ez nagyon jó döntés szerintem! De én bízom benne, hogy lesz ez a magazin még heti megjelenésű is! ;)

  • Imádnám, de tényleg. Akár minimálbérért is csinálnám, még úgy is, ha az összes cikket nekem kéne megírni. Az úgy kőkemény napi tíz-tizenkét órás meló lenne de álommeló. Szó szerint :)

 6. Én is sajnálom hogy nem lesz hónaponként de megtudlak érteni sok a meló magazinnal cikkeket írni fordítani sok munka főleg hogy mellette dolgozol is. Nagyon várom már a magazint.

 7. Nem figyeltem, hogy áprilist írtál a cikkhez.. :S De mivel nem lesz már áprilisban magazin “jogosan” hiányoltam:P :) Köszönöm annak, aki mégis bevállalta, ezer puszi érte:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here