Közös sorozatban Alexis Bledel és Jason Ritter

  1
  Oszd meg!

  Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük azt, hogy az idei pilot-szezon nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen nem csak jó projektek vannak, hanem még ütős szereplőgárdát is sikerült rittyenteni a nagyrészükhöz. Sok Gilmore Girls rajongó vágya pedig már régóta az volt, hogy Alexis Bledel végre vállaljon már el egy sorozat-főszerepet, és szerencsére ez most be is következett.

  Alexis Bledel

  Alexis kapta meg a FOX számára készülő Friends & Family pilot főszerepét, ami az angol Gavin & Stacey c. sorozat feldolgozása lesz. A történet középpontjában két fiatal szerelmes, akik megpróbálják a távolsági kapcsolatukat úgy működőképessé tenni, hogy a legtöbb akadályt – és egyben érthetetlen módon a segítséget, – a barát és a család nyújtja a számukra. Bledel párja a a Parenthood színésze, Jason Ritter lesz, azt hiszem kémiában nem lesz hiány. A pilot kreátora és fő írója pedig az a David Rosen, aki az I Just Want My Pants Back c. szériával bizonyította, hogy mennyire ért a fiatalok nyelvén, éppen ezért az első részben jelentős szerepet kapnak napjaink népszerű kommunikációs eszközei is, mint a Facebook és a Skype.

  Ami Alexist illeti, az utóbbi években jobbára filmekben játszott, de volt néhány emlékezetes tévés szerepe is. A Vészhelyzet fináléjában ő jelenítette meg a következő generáció arcát, míg nemrég a Mad Men-ben alakított egy Beth nevű elkeseredett háziasszonyt, a szerep kedvéért a textilt is ledobta. Én személy szerint örülök annak, hogy újra láthatom Alexist a képernyőn, pláne, hogy Jason Ritter oldalán. Most már csak abban kell bízni, hogy jó lesz alapanyag is, és a FOX berendeli azt sorozatnak. Hajrá!

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here