Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Mistresses: Alyssa Milano sorozata Május 27-én startol

Mistresses: Alyssa Milano sorozata Május 27-én startol

7
Oszd meg!

Az ABC végre kegyeskedett bejelenteni, hogy Alyssa Milano új sorozata, a Mistresses premieridőpontját. A széria május 27-én startol az Egyesült Államokban, a részek pedig minden hétfőn, 22:00-tól lesznek láthatóak a The Bachelorette, azaz a Nagy Ő női verziójának a felvezetésével. Az ABC tehát nyári sorozatot csinált belőle, ami alapvetően nem túl jó hír, hiszen pontosan tudjuk, hogy a network csatornákon nagyon kevés az a nyári széria, ami életben tud maradni… A csatorna a promóciós fotók adagolását se viszi túlzásba, egyelőre csak ezeket találtam, de legalább Alyssáról ismét kaptunk egy király képet.

ABC's "Mistresses" - Season One ABC's "Mistresses" - Season One ABC's "Mistresses" - Season One Mistresses Alyssa Milano promo foto 004

7 Hozzászólások

 1. Sajnálom, hogy esélyt sem kap a sorozat a bizonyításra… pedig az újságírók, akik eddig látták jó véleménnyel vannak róla. :/

  • Egyik szemem örül de a másik sír, mert tudom, hogy Lengyelországban hangalámondással mennek a sorozatok. Azaz, nincs szinkron de egy pasi beszél monoton hangon lengyelül – pár éve legalábbis ez volt a gyakorlat. Így viszont nem valószínű, hogy lesz rendes release. Bár, ki tudja. Remélem lesz, kíváncsi vagyok már a sorozatra :)

   • A promók feliratosak, így gondolom a rész is feliratos. Release még nincs, de előbb-utóbb biztos lesz.

     • Igazad volt! Release van, de az egész lengyelül megy. Itt-ott hallani az angolt, de az nem nagyon segít a megértésében. Lehet, hogy valamilyen programmal el lehet tüntetni a lengyel hangot. Mindenesetre ha nem lesz angol release, akkor várhatunk az ABC-re.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here