Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika So Undercover (2012) – Miley Cyrus büntet!

So Undercover (2012) – Miley Cyrus büntet!

5
Oszd meg!

A címet ne értsétek félre, Miley Cyrus jóindulatúan büntet, és vááá, még mindig a hatása alatt vagyok a látottaknak. Már régóta nem nevettem ennyit egy filmen sem, mint a So Undercover alatt. Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt napokban direkt igyekeztem valami vicces, szórakoztató filmet nézni, és fél óra alatt kaszáltam el a Step up és a Jégkorszak negyedik részét, amin eléggé meglepődtem, hiszen az első három részüket imádtam. De nem váltok témát :) Azt már a trailer alapján sejtettem, hogy a So Undercover az én filmem lesz, és ó, mennyire igazam lett. Nagy szerencse az, hogy a trailer nem lőtte el a film legfőbb poénjait, mert ez egész gyakori szokott lenni, itt azonban szerencsére nem következett be.

So Undercover 001

A So Unodercover tipikus, rózsaszín film, erőteljes Beépített szépség beütéssel, Miley Cyrus pedig simán hozza azt a szintet, amit annak idején Sandra Bullock. A So Undercover is egy beépített FBI sztori, ezúttal egy főiskolai lányközösségbe épül be az oda nem illő, nem hétköznapi magándetektív lány, akinek bizony meg kell oldania a bűnügyet. A többi innen már magától kitalálható, hiszen teljesen egyértelmű, hogy hősnőnk megváltozik, elkezdi élvezni a szép ruhákat, megszereti a lányokat, sőt, még egy pasit is szerez magának, mert úgy teljes az élet. Minden úgy zajlik ebben a filmben, ahogy a “chick flick” nagykönyvében meg van írva, maximum a végén akadtak meglepetésfaktorok, amiket persze hülye lennék ellőni, de szerencsére a főnyomozásban akadnak meglepetések, és olyan fordulatokat, amiket nem láttam előre. Persze, ha valaki rutinos a nyomozós cuccokban, talán hamar levágja a szituációt.

So Undercover 002 -  Megan Park

Annak ellenére, hogy a legtöbb konfliktus előre kiszámítható volt, én remekül szórakoztam a filmen. Ebben nagy előnyömre volt a remek színészgárda, akik közül egyikük sem váltotta meg a világot, de a kötelezőtől egy szinttel jobbat hoztak. Sőt. A legjobban Megan Parkot kell dícsérnem, akinek istenien áll a hülye, buta szőke karaktere, a legtöbb beszólásán pedig sírva röhögtem. Itt az egyik: “Várjunk, akkor most mi FBI tagok vagyunk? Fegyvert is kapunk? Lehet rózsaszín fegyverem?” Igen, tipikus szőke lány dumákat kapott, de annyira hülye fejeket vágott közben végig, hogy szó szerint dőltem a nevetéstől. Mint mondtam, Miley Cyrus is hozta a kötelezőt, egész jó komikusi vénája van ennek a lánynak, nem bánnám, ha hasonló vonalon képzelné el a karrierjét az elkövetkezendő években. Ha nem lenne olyan randa, rövid és szőke a haja, simán ő lehetne a következő generációs Sandra Bullock vagy Katherine Heigl. Ó, és cuki pasink is volt, Josh Bowman a Revengeből, aki itt is hozta, amit kellett: cuki volt :)

So Undercover 002 -  Josh Bowman

Értékelés: 10/10
Várj, ez most komoly? Maximális értékelés? Hát ezt meg hogyan? Az éhezők viadala és A segítség is ennyit kapott, pedig azok mennyivel minőségibb filmek már! Ilyen gondolatok jártak a fejemben az értékelés előtt, csak aztán úgy voltam vele, hogy a kettő teljesen más műfaj, “chick flick”-ből pedig az utóbbi hónapokban ez volt a legjobb, amit láttam. Olyannyira bejött, hogy szinkronnal újra fogom nézni. Ugyanezt ajánlom nektek is, ha akartok nevetni másfél órán keresztül, akkor a So Undercover a ti filmetek, többek között azért, mert Miley Cyrus büntet. És milyen jól teszi :)

3887 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Nekem is nagyon tetszett a film. Az a baj, hogy sajnos nem akarja ilyen irányban folytatni a színészi karrierjét :/

  2. Szerintem is nagyon jó Miley új filme, de kár hogy magyarországon nem mutatták be a mozikban! de megfogjelenni szinkronos DVD-be a Gamma Home Entertanment jóvoltából!
    Jóniusban!!!!! De amugy Mileynak lesznek még akciós filmjei: Family Bound – Ebben a filmben elrabolják Miley anyukáját és az ő feleadata lesz megmentenie a családjával együtt tuti film lesz, a Wings – Tündért fog alakitani benne aki rájön arra hogy az embererk közé küldtek és fényderül a titkára ez lesz az év legnagyobb durranása 3D-ben! és még van a Girl Just Wanna Have Fun – ami csajos vigjátok, romantikus a pontos megjelenéséről nem lehet tudni semmit!!!!! Miley:) jól csinálja igy tovább! amugy most jelent meg a Will I Ames közös duettje a Fall Down ami nagyon szuper lett!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here