Főoldal Hírek 90210 – Megkapta a The CW halálos csókját

90210 – Megkapta a The CW halálos csókját

3
Oszd meg!

90210-Matt-LanterMa bejelentette a The CW, hogy a 90210 az ötödik évadával véget ér, az utolsó epizód, vagyis a grandiózus finálé 2013 május 13-án esedékes, a 90210 így összesen 114 epizódos lesz. A sorozat kaszájának a híre egyáltalán nem meglepő, hiszen nagyon elszállt nézettségileg, a premier részeket átlagosan 600 ezren követik figyelemmel összesen, és 0.3-as 18-49es demót generál, amit tulajdonképpen bármelyik sorozat ismétlése el tud érni. Szerencsére a CW elnöke, Mark Pedowitz még időben szólt a kreátoroknak, akiknek így lehetőségük nyílik majd elvarrni az összes szálat, és kaphatunk egy olyan lezárást, amilyet a sorozat megérdemel.

Jómagam már a kezdetektől fogva nagy 90210 rajongó vagyok, és nagyon vártam annak idején azt, hogy a sorozat képernyőre kerüljön. Az első évadot nagyon szerettem, a másodikat so-so, a harmadikat pedig egyenesen imádtam, Teddy meleg szála és Adrianna őrültsége nálam mindent vitt. A negyedik évadnál eljött a gyengülés, az ötödik pedig egyszerűen pocsék, se nézni, se írni nincs kedvem róla. Kár a sorozatért, mert sok potenciál lehetett volna benne, de sajna már egyre gyengébben produkál minőségileg, így én örülök annak, hogy véget ér. Feltéve, ha jó és lezárt vége lesz. Matt Lanternek pedig nagyon drukkolok, remélem nem sokáig lesz munkanélküli … mert ő tényleg nagyon hiányozni fog a képernyő(m)ről :)

3 Hozzászólások

  1. Valószínűleg egyedül leszek a véleményemmel, de én szeretem ezt a sorozatot és az 5. évad (már amennyit láttam belőle) szerintem jobb, mint az előző. Nagyon remélem, hogy korrekt lezárást kap és nem csak összecsapnak neki valamit.

  2. Számomra sem volt meglepő hiszem az utóbbi adatok szörnyűek voltak. Szerintem is jobb mivel az 5. évad már tényleg közel sem a régi, de még így is szeretem a sorozatot a hibái ellenére. Én a 3. évadban kapcsolódtam be a folyamatos nézésébe.
    Most, hogy időben szóltak pár színész még kaphatna talán szerepet pilot-okba. ;)

    • Sajnos erre nem nagyon fog sor kerülni, mert még tart a 90210 forgatása, és emiatt nem férne nekik bele az áprilisi pilot-forgatás. De még ha meg is tudnák oldani, a legtöbb szerep már elkelt. Hamarabb kellett volna szólnia a CW-nek :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here