Főoldal Hírek The CW Pilotok – Szavazz! Melyik a legszimpibb?

The CW Pilotok – Szavazz! Melyik a legszimpibb?

14
Oszd meg!

A legkisebb amerikai network, a CW most van a legnagyobb mélypontján, hiszen ilyen gyenge nézettséget korábban még soha nem szállítottak a sorozatai. Az persze örvendetes tény, hogy az Arrow jól nyitott, és tartotta is magát azon a szinten, és a Supernatural emelkedése is pozitívum, minden másban azonban leszerepeltek a csatorna sorozatai, még az olyan megbízhatónak hitt darabok is, mint a 90210 és a The Vampire Diaries – utóbbi például a Valentin napon leadott részével nagyon durván sorozatminimumot szállított. A The CW-nek tehát fel kell kötni a gatyáját, ha nem akar a 2013/14-es évadra is olyan nézettségi mélyponton maradni, mint amilyenben most tanyázik.Ennek érdekében pedig tevékenyen tesz is, hiszen nyolc olyan pilotot rendeltek be, amikre sokan felkaphatják a fejüket, hiszen számos műfaj képviselteti magát bennük. Úgy fest, hogy ezentúl már a komolyabb sorozatokban bíznak, de majd eldől, hogy ez a stílus-módosítás hosszú távon mennyire lesz nyerő.

The CW 2012-13

Ha megnézzük a csatorna mostani kínálatát, akkor kijelenthetjük, hogy a Cult és a 90210 biztos kasza lesz májusban, pénteken pedig a Nikitának nincs társa, így három új sorozat mindenképpen lesz, és kell kettő is a midseason idejére, ergó az biztos, hogy ebből a nyolc pilotból ötöt berendelnek majd, de az se lepne meg, ha nagyobb lenne ez a szám. Összeszedtem nektek a legfőbb infókat, amik kiderültek ezekről a tervekről, kiegészítve a már meglévő szereposztással. Nektek melyik ötlet tetszik a legjobban, ergó melyiket néznéd meg sorozat formájában? A szavazásból direkt hagytam ki a The Originalst, mivel az mindenkit érdekel, viszont ha az nincs benne, akkor jobban kivehető, hogy mi érdekli még a népet az ősi vámpírokon kívül. Mielőtt szavaznátok, érdemes ám elolvasni az összesítést is.

Johnny Simmons

BLINK
Készítők: Vera Herbert (Awkward)
Szereposztás: Madeline Carroll (Változó szerelem); Michael Weston (Doktor House); Johnny Simmons ( The Perks of Being a Wallflower)
Történet: Érdekes kezdőképet kapunk, hiszen ennek a dramedynek a középpontjában egy olyan család áll, aminek az életét megváltoztatta a családfő autóbalesete, aki kómába esik. A testét nem tudja használni, az elméjét azonban igen. Mindent lát és mindent hall, de se beszélni, se mozogni nem tud. A pilot narrálós lesz, az apa-figura által.
Személyes vélemény: Hosszú távon ez mennyire lehet ütős? Persze, apa mindent lát és hall, csak nem beszél, ebből lehetnek mókás jelenetek, de alapvetően ezt jobban el tudnám képzelni filmben, mint sorozatban. Nem nagyon drukkolok ennek az ötletnek.

Gage Golightly

COMPANY TOWN
Készítő: Sera Gamble (Odaát)
Szereplők: Gage Golightly (Teen Wolf);  Arjun Gupta (Jackie nővér); Maya Kazan (Kemény motorosok); Dondre Whitfield (Make It or Break It)
Történet: Egy virginiai kisváros és egy haditengerészeti bázis ellentéte áll a középpontban, köszönhetően egy, a bázis által kirobbantott botránynak. A főszereplő két fiatal lány, akik régen jó barátok voltak, de mára ellenségekké váltak.
Személyes vélemény: Ezt a szinopszis alapján nem nagyon tudom elképzelni érdekes sorozatként, plusz, az alapfelvetést sem tartom túl érdekesnek, de a kreátor személye bizalomra adhat okot, mindenesetre ha valaminek hullnia kell, akkor ez legyen az.

GREY DAMON

OXYGEN
Készítők: Meredeith Averill (A férjem védelmében)
Szereplők: Aimee Teegarden (Friday Night Lights); Grey Damon (The Nine Lives Of Chloe King); Malese Jow (Vámpírnaplók); Titus Mankin Jr. (Glee)
Történet: Miután a földönkívüliek tíz évvel ezelőtt megérkeztek a Földre, a kormány azonnal internálótáborba zárta őket. Azóta a helyzet már csillapodott, olyannyira, hogy kilenc idegen egy középiskolába járhat, ahol megpróbálnak átlagos diákok lenni. A központi sztori pedig az, amikor az egyik ufó srác, és egy földi lány egymásba szeretnek.
Személyes vélemény: Egyértelműen Roswell áthallást érzek, emiatt pedig csak kalimpálni tudok örömömben. A sztoriba első látásra beleszerettem, a szereposztás is szimpi, szerintem hétfőnként a The Carrie Diaries párjaként tökéletes is lenne. Remélem megkapja a berendelést.

Adelaide Kane

REIGN
Készítők:  Stephanie Sengupta & Laurie McCarthy (GCB, Szellemekkel suttogó)
Szereplők: Adelaide Kane (Power Rangers); Toby Regbo (The Town)
Történet: I. Mária skót királynő, a hírhedt történelmi személy fiatalkora és felemelkedése áll a középpontban, persze javarészt a fiktív kitaláció fog vegyülni a történelmi tényekkel. Mária királynő életének azon szakaszába nyerhetünk betekintést, amikor megérkezik Franciaországba három barátnőjével (udvarhölgyével), hogy feleségül vegye őt jegyese, II. Ferenc. A francia udvar azonban keményebb terep, mint hitte, ahol nem várják őt szívesen.
Személyes vélemény: Erre mondom azt, hogy nagyon érdekes. Nem hétköznapi projekt, ráadásul mindez a CW-n? Honnan lesz ezeknek erre pénzük? Ha korhűek lesznek a ruhák, és érdekes lesz a történet, hát én belenézek.

111685_D_0371

THE HUNDRED
Készítők: Jason Rothenberg
Szereplők: Henry Ian Cusick (Lost, Botrány); Bob Morley (Aranypart); Eli Goree  (Emily doktornő)
Történet: Egy nukleáris atomháború majdnem kiírtotta az emberiséget, de akadtak túlélők, akik most egy űrhajón élnek. Már kilencvenhét év telt el a háború vége óta, a vezetés pedig úgy dönt, hogy száz fiatalkorú bűnözőnek vissza kell mennie a Földre, hogy felmérjék, mennyire élhető, elmúltak-e a káros hatások, lakható-e a bolygó. A pilot Kass Morgan “The Hundred” könyvsorozatából készült.
Személyes vélemény: Mindig is szerettem, a könyvekből készült sorozatokat és filmeket, ergó ez már emiatt plusz pontot érdemel tőlem. Ezen felül érdekes a története, és tök jó lesz látni azt a víziót, ahogy ők elképzelik a Földet, egy atomháború után bő száz évvel. Remélem berendelik.

Yael Grobglas

THE SELECTION
Készítők: Elizabeth Craft ( Hazudj, ha tudsz!); Sarah Fain ( 666 Park Avenue)
Szereplők: Yael Grobglas, Sean Patrick Thomas (Ringer), Peta Sergeant (Szentek kórháza)
Történet: Kiera Cass könyvsorozatából készülő Éhezők Viadala klón második körét tesz a CW-n, most újraforgatják – ráadásul Magyarországon! – és hátha, most megkapja a berendelést. A történet 2300 környékén játszódik, amikor a hősnőt, huszonöt hasonlóan szegény körülmények között élő társával együtt kiválasztják, hogy mérkőzzenek meg egymással, és a győztes nyerheti el a királynői címet, és a jóképű uralkodó kegyét. A háttérben természetesen egy lázadás is szerveződik.
Személyes vélemény: Már tavaly is nagyon vártam, hogy berendeljék, és tök szomorú lettem, amiért akkor nem láttak benne elég fantáziát. Maga a történet annyira epikus, hogy szerintem mindenképp megérdemelné az esélyt. A hősnő szerepére egy ismeretlen Broadwayen güriző izraeli színésznőt választottak ki, ami mindenképp érdekes döntés volt, de akár még jól is elsülhet.

joseph morgan

THE ORIGINALS
Készítők: Julie Plec (The Vampire Diaries)
Szereplők: Joseph Morgan (Vámpírnaplók); Phoebe Tonkin (H2o – Sellőmesék); Daniel Gillies (Saving Hope); Claire Holt (Pretty Little Liars); Charles Michael Davis (Elcserélt lányok); Danielle Campbell (Starstruck); Leah Pipes (Afrikai kaland)
Történet: Ez a már jól ismert The Vampire Diaries spin-off, az eredeti vámpírokról, azaz a főszerepben Klaus, Rebekah és Elijah. A sztori New Orelans francia negyedében játszódna, ahol többek között megismerjük Klaus régi tanítványát, Marcelt.
Személyes vélemény: Már régóta várós volt a TVD spin-offja, a kérdés az, hogy megél-e a saját lábán az eredeti széria. Az kétségtelen, hogy az eredeti vámpírok több teret igényelnek, most megkapják azt, kíváncsi leszek miképp élnek majd vele. Hajrá!

Peyton List

THE TOMORROW PEOPLE
Készítők: Phil Klemmer (Undercovers)
Szereplők: Robbie Amell (Revenge), Peyton List (Jessie), Luke Mitchell (H2O – Sellőmesék), Mark Pellegrino (Being Human – Emberbőrben)
Történet: Pár fiatal ráébred, hogy ők új evolúciós lépcsőfokra léptek, hiszen különleges képességeik vannak, mint a teleportáció és a telekinézis. Ezekkel az új képességekkel kelnek harcra a gonosz erőivel, a meglétük azonban komoly problémákat szül. A pilot egy ’70es években készült angol széria feldolgozása.
Személyes vélemény: Már a múlthéten kifejtettem a véleményem az X-Men vagy a Hősök “koppintásról”, de leírom még egyszer: alig várom, hogy láthassam. Nagyon ajánlom a  CW-nek, hogy ne passzolja le Májusban :)

luke mitchell

Melyik The CW pilot keltette fel legjobban az érdeklődésedet?

 • The Tomorrow People (40%, 44 Votes)
 • Oxygen (23%, 25 Votes)
 • The Selection (16%, 18 Votes)
 • Reign (15%, 17 Votes)
 • The Hundred (5%, 6 Votes)
 • Blink (1%, 1 Votes)
 • Company Town (0%, 0 Votes)

Total Voters: 111

Loading ... Loading ...

(( Az egyértelmű, hogy a legtöbben a The Originals-ra vagytok kíváncsiak, így arra nem lehet szavazni, hiszen így árnyaltabb a kép annak a vonatkozásában, hogy mi a másik pilot-tervezet, ami felkeltette az érdeklődéseteket. ))

14 Hozzászólások

 1. Én jelenleg 3 lennék kiváncsi: THE SELECTION, OXYGEN, és persze amire a legjobban az a THE ORIGINALS :) ezek jöhetnének

 2. Húúú ezt a posztot vártam, köszi Tibi. :)
  A The Originalst egyértelműen várom, és mellesleg ILYEN KÉP után a The Tomorrow People is jöhet. Majd leestem a székről, mikor megláttam a képet, nem véletlen vezet ez a sori szerintem :D :D (mellesleg Robbie Amell is elég vonzó). Luke Mitchellnek meg örülök, végre láthatom ismét a sellők után.
  Most elvonulok magamhoz térni a kép láttán. *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.*

  • No igen, az a kép …. hát, nem csak emiatt várós a sorozat, szerencsére a történet s jó :) Amikor azt írtad, hogy “elvonulok” valami rossz jutott eszembe :D (( Kinek mi a rossz :) )

   • Ne tessék rosszra gondolni :D ;) A történet is amúgy jó, nekem elég X-Men-es, de tévébe még úgyse volt “tini X-Men”.
    A The Selection is jó lesz, tavaly is vártam, de hiába. :( Remélem idén már nem áll semmi az újtába.
    Off: küldtem e-mailt Tibi a sorozatok.vilaga e-mailre. :)

 3. Ugyan a Reignre szavaztam (16. századi Franciaország, hát nanáhogy!), de a Selection engem is már tavaly óta izgat, meg a The Hundred is jól hangzik. De így, harmadszorra köbö végigszánkázva a kínálaton, mindből kisülhet valami jóféle is. Az Oxygennél, meg a The Tomorrow People-nél meg legalább észrevettem néhány ismerős nevet, a képen szereplő szép öhm… hajú *.* xDD srácot, mondjuk, pont nem láttam még semmiben, de na, szóval szerintem én belenézek, akármelyikből is lesz sorozat. :) Egy pilotnyi kísérletet megér mindegyik.
  A TVD-spinoffról meg annyit, hogy imádom én ezt a családot, csak ha ők elmennek, eggyel kevesebb okom lesz az alapsorozatot nézni… Persze, valószínűleg fogom, de azért furcsa lesz, ha teljesen kiírják Klaust vagy Rebekah-t (pedig mióta shippelem én már utóbbit Stefannel, erre most mikor alakul vmi, elmegy…). :S Úgyhogy én pont nem szavaztam volna a The Originalsre, mert még mindig nem döntöttem el, hogy örüljek-e neki vagy ne. x”D

  • No de mennyire tűnik értelmesnek az, hogy a 16. századi Franciaországban angolul beszélnek, ráadásul “mai” angolt, hiszen ismeretes, mennyire módosult az angol nyelv az elmúlt évszázadok alatt :)

   Azzal pedig totál egyetértek, hogy Klausék nélkül a TVD talán kevésbé lesz nézős, hiszen az utóbbi években nagyon rájuk támaszkodtak.

   • Jó, hát történelemhűséget alapból nem várok a sorozattól. xD Csak az egész hangulata, amit hozhat, az izgat ennyire.

 4. Oxygen, Reign, The Selection, The Originals, The Tomorrow People nagyon tetszik. De valahogy a The Selection-t várom a legjobban ha a The Originals-t nem vesszük figyelembe. :D A Reign-be szerintem nem lesz gond a régi angol nyelvvel, hiszen a Merlin is a régi Angilában játszódott, mondjuk a középkorban, de ott is rendben volt az angol vagyis olyan életszerű volt.
  A The Hundred-nek nagyon jó az ötlete, de aztán megláttam a szereposztást és eddig nem igazán tetszik. Már utána néztem a könyvnek és most, fog kijönni 2013-ban..
  A Company Town és a Blink nem igazán érdekel, bár vannak jó színészek benne.
  Amúgy most sokkal jobbak a pilottervek mint tavaly. Akkor valahogy rámentek a nyomozásra/dokisra. Most meg disztópia és sci fi, fantasy.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here