Aranymosás 2013 – “A gyilkos áldozat” sikerrel vette az első akadályt

  21
  Oszd meg!

  Egy örömhírről számolhatok be Nektek! A második regényem, “A gyilkos áldozat” sikerrel vette az első akadályt, és bejutott a Könyvmolyképző Kiadó által szervezett Aranymosás 2013 pályázatának az első körébe, aminek keretén belül a regény prológusa, és első két fejezete már el is olvasható. A történet az oldalon fent lévő részletekből úgy-ahogy kiderül, elöljáróban annyit árulnék el, hogy a prológusban olvasható pisztoly központi szerepet kap a fináléban, a regényhez pedig az ihletet Amanda Todd szörnyű tragédiája adta. Mondanék még többet is, de tiltja a pályázat szabályzata.

  Ha kedvetek támadt elolvasni, akkor azt itt megtehetitek. Remélem tetszeni fog nektek :) Ha pedig elolvastátok, akkor arra kérlek titeket, hogy ha tetszett, amit láttatok, akkor lájkoljátok az ottani bejegyzést (pont a szöveg végén szerepel a lájk gomb), hiszen az Aranymosásnak lesz egy különdíjasa, mégpedig az, aki a legtöbb lájkot gyűjti össze a verseny alatt. Tehát, ha tudnátok támogatni, annak nagyon örülnék, de természetesen csak akkor, ha bejött az, amit olvastatok :)

  Egyelőre tehát úgy áll a helyzet, hogy a pályázat első fordulója sikerült, innen kezdődik majd az izgalmas rész, hiszen folyamatosan szűkül az eleve szűk mezőny, és nemsokára a Kiadó lektorai elkezdik olvasni a kéziratokat, és végül eldöntik, javasolják-e kiadásra, vagy sem. Vélhetően tavasz végére már nyilvános lesz a döntésük. Mondanom sem kell, majd’ kiugrom a bőrömből, és reggel óta csak vihogok, mint egy bedrogozott tinédzser, de üsse kavics, van ez így. És ígérem, ha lesz valami alakulás a pályázatot illetően, megírom, addig is, szépen kérem azokat, akinek tetszett A gyilkos áldozat eleje, az egy lájkkal jelezze azt, hiszen jó lenne elcsípni azt a különdíjat :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here