Főoldal Hírek A Hősök tini verzióját készíti el a The CW

A Hősök tini verzióját készíti el a The CW

15
Oszd meg!

Robbie-AmellEgy újabb természetfeletti pilotot készít el a The CW, és úgy tűnik, hogy a The Tomorrow People igencsak esélyes a berendelésre. A ’70es évek angol sorozatának a feldolgozása olyan fiatalokról szól, akik különleges képességekkel rendelkeznek, egy evolúciós változás miatt. Ezek a fiatalok pedig találkoznak, és a céljuk a gonosz elleni harc lesz. A pilot úgy tűnik a lehető legjobb kezekben van, hiszen az Arrow kreátor Greg Berlanti, és a The Vampire Diaries készítő Julie Plec bábáskodik felette.

Stephen Amell unokatestvére, a Revenge és a Pretty Little Liars sztárja, Robbie Amell a napokban kapta meg  a főszerepet. Amell alakítaná Stephent, aki rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, amibe beletartozik a telepátia, telekinézis és a teleportáció is ezen kívül az idővel is tud babrálni. (Ha jól értelmeztem megállítja azt). Ami a magánéletét illeti, problémái vannak a barátaival, a családjával, mindezt a felfedezett képességei miatt.

Szintén a pilot főszereplője Peyton List, a Mad Men sztárja, továbbá a Home and Away szappanoperából kimenekített Luke Mitchell is. Utóbbi is rendelkezik a telekinézis képességével, John Young a karakterének a neve, és még ahhoz is ért, hogy felkutassa és megtalálja a különféle tehetséggel megáldott embereket.

A végső döntés – mint ismeretes, – csak májusban fog megszületni, a casting pedig továbbra is zajlik, még több, fontos szerep kiadó. Ha sikerülne még találni a pilotba egy-két húzónevet, akkor a berendelés még esélyesebb lenne. Mindenesetre kétlem, hogy a The CW nemet mondana a Hősök tini verziójára. Mert erre egyszerűen nem lehet. Ugye?

15 Hozzászólások

 1. Még előtte csak a sorozat nevével találkoztam és az nem fogott meg. De most már nagyon várom. :D Ha a The Originals-t, The Selection-t és ezt berendelnék tökéletes elégedett lennék. :D

 2. Húúú… ez már jöhet akár most is. :)
  Robbie Amellt épp tegnap láttam a Scooby-Doo filmben, Luke Mitchellt örülök, hogy viszontláthatom a H2O után. :)

 3. Na még egy sori ami az Arrow után felkeltené az érdeklődésem úgy igazából! :) :)
  Csatlakozom: rendeljék be! rendeljék be! :D :D

 4. úgy nézem lassan elkezdődik a forgatás :)

  “Luke Mitchell @LukeMitchell__
  @LukeMitchellRO You’re welcome! Awesome, first day in New York ; )”

  “Robbie Amell @RobbieAmell
  Tomorrow People :) #NewYork”

  Alig várom, remélem lesznek lesiképek a forgatásról :D

   • Ajánlom nekik, ilyen szereplőgárdával + ez a legvártabb jelenleg, így nem szeretném ha nem lenne sorozat belőle, mert akkor kaszálom a CW-t :D :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here