Éhezők viadala – Sam Claflin az ideális Finnick?

  9
  Oszd meg!

  Bevallom őszintén, nagyon nem örültem, amikor Sam Clafflin kapta meg Finnick szerepét az Éhezők viadalában. Igazából még most sem vagyok oda a hírért, de persze megpróbálok bízni a castingosok értékítéletében… Nem árulok zsákbamacskát, az Éhezők viadala második része a legjobban várt mozifilmem az idén, de még olyan messzi a premier, de lassan csak eljön az is. Kíváncsi leszek arra is, hogy Sam miképp debütál majd a szerepben… Viszont, bármennyire is “küzdök” ellene, belegondolni is rossz abba, hogy Hunter Parrish is lehetett volna Finnick, és mégse őt választották… Most nézzétek meg ezt a képet, hát én pont így képzeltem el Finnicket, miközben olvastam a könyvet. Ezzel nem vagyok egyedül, ugye?

  Hunter Parrish

  De tényleg próbálok megbarátkozni a döntéssel, és remélem Sam nem lesz akkora mellélövés, mint Alden Ehrenreich a Beautiful Creatures Ethanjeként. Továbbá azzal is bíztatni tudom magam, hogy első blikkre Josh Hutcherson sem volt  éppen megfelelő Peeta-alapanyag, és mégis, milyen jól hozta a szerepet. Akkor Samnek is meg kellene kapnia az esélyt, nem? Nemrég a Teen Vogue magazin készített a Clafflinről egy fotósorozatot, amin nyomokban már felfedezem Finnicket, ami valahol jó jel. A képekhez van egy interjú is, amiben elég szimpatikusan mesél a szerepről, amit mindenképp pozitívumként könyvelek el. (( Az interjú fordítását elolvashatjátok Ancsi oldalán ))

  Egy szó, mint száz, nem mondhatom azt, hogy egyet értenék a készítők döntésével, még véletlenül sem adtam volna Samnek a szerepet. Viszont, nálam jóval okosabb és hozzáértőbb emberek dolgoznak a produkcióban, akiknek bízom a szakértelmében, pláne az első rész hihetetlenül jó minősége miatt. De nehéz lesz megszokni Samet, ezt már most látom. Mindenesetre, ha előkerülnének azok a bizonyos “kockák”, amikről Clafflin mesélt az interjúban, talán könnyebben menne … addig is íme, a Teen Vogue képei :)

  Sam Clafflin - The Hunger Games 001 Sam Clafflin - The Hunger Games 002 Sam Clafflin - The Hunger Games 003 Sam Clafflin - The Hunger Games 004 Sam Clafflin - The Hunger Games 005 Sam Clafflin - The Hunger Games 006 Sam Clafflin - The Hunger Games 007

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here