Alakul a Delírium sorozat verziója a FOX-nál

  3
  Oszd meg!

  A Cicero kiadó jóvoltából Magyarországon is megjelent Lauren Oliver könyve, a Delírium, amiből a FOX csatorna szeretne tévésorozatot készíteni, ennek érdekében be is rendelték pilotnak a feldolgozást, hogy aztán májusban végleg eldőljön, képernyőre kerülhet-e a következő szezonban Delírium. A könyv – és ezáltal a pilot, – igencsak érdekes történettel rendelkezik. A jövő társadalmában a szerelem illegális, és jogellenes, éppen ezért mindenki átesik egy kezelésen, aminek köszönhetően a szerelmet szó szerint felszámolják egy speciális eljárással. Hősnőnk, Lena Holoway a dacos tini kilencvenöt nap múlva részesülhet a kezelésbe, de bekövetkezik az elképzelhetetlen, szerelmes lesz, az érzést pedig nem akarja elengedni…

  Emma Roberts

  A női főszerepet pár hete már kiosztották, Lenát Emma Roberts alakíthatja majd. Roberts az utóbbi években mozifilmekben szerepelt, feltűnt a Sikoly 4-ben, és főszereplője volt a Rokonlelkek, Nyomás alatt, Vadócka és többek között a Kutyaszálló című filmeknek is. Emma számára a tévésorozatok világa sem ismeretlen, éveken át volt hősnője a Nickelodeon Unfaboulos – Nincs mese c. sorozatának.

  Tegnap este a pilot egy új színészt igazolt, aki nem más, mint Gregg Sulkin. A jóképű húsz éves brit színészt leginkább a Varázslók a Waverly Helyről-ből ismerhetjük, újabban pedig a Pretty Little Liars-ben próbálja elcsavarni Lucy Hale fejét. A Delíriumban ugyan nem Greggé az abszolút férfi főszerep, de fontos karaktert kapott. Ő alakítja Julian Fimenant, a gazdag politikai vezető fiát, aki támogatja édesapja törekvéseit.

  Gregg Sulkin

  Szintén a projekt része Billy Campbell, – a The Killingből, – aki egy gazdag lobbistát alakít, mert azt hiszi, hogy a társadalom szilárdabb és élhetőbb lehet azáltal, ha a szerelmi romantika okozta bonyodalmak eltűnnek az életből. Thomas annak ellenére, hogy jóképű és bizalomgerjesztő ábrázattal rendelkezik, a látszat alatt komoly dühkezelési problémákkal küzd. További biztos felnőtt szereplő Corey Reynolds (The Closer), méghozzá Lawrence Tack szerepébe bújik, ő az ellenállási mozgalom vezetője.

  A pilot forgatókönyvét a Prision Break írója, Karyn Usher írhatta meg, és legkésőbb májusban eldől, hogy a FOX berendeli-e a sorozatnak. Tekintve az elit szereplőgárdát és az elsőosztályú történetet, vélhetően már ősszel képernyőre kerülhet a sorozat, de sajnos minden pilotszezonban van olyan pilot, aminek a berendelését biztosra vesszük, aztán mégsem lesz belőle semmi – reméljük idén nem a Delírium lesz az.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here