Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Indul a risza harmadik évada

Sajtóközlemény: Indul a risza harmadik évada

4
Oszd meg!

A népszerű táncos sorozat, az Indul a Risza! februárban vadonatúj, tüzes hangulatú részekkel jelentkezik a Disney Csatornán. CeCe és Rocky csupán rövid időre tették át székhelyüket Japánba, az életük mégis fenekestül felfordul, amikor visszatérnek Chicagóba a harmadik évad elején. A szeleburdi lányok újabb kalandokba keverednek a legfrissebb évadban, amely két epizóddal debütált február 16-án, szombaton.

ZENDAYA, BELLA THORNE

A második évad végén Cece és Rocky barátsága veszélybe került, amikor Japánba hívták őket egy nemzetközi táncversenyre. Míg CeCe a karrierépítésre fókuszált, addig Rocky a japán kultúrát szerette volna jobban megismerni. A barátnők azonban nem sokáig bírták egymás nélkül, és az új szériában már együtt térnek vissza Chicagóba, hogy fenekestül forgassák fel a várost.

A 3. évadban azonban már nem csak barátságukat kell megmenteniük, de karrierjük is komoly veszélybe kerül. A lányok Japánból visszatérve chicagói tánc show-juk díszlete helyett csupán egy nagy kupac, füstölgő hamut találnak. A produkció egy váratlan tűzeset martaléka lett, és ha ez nem lenne elég, CeCe szerint ő lehet a tűz okozója.

ZENDAYA, ANTHONY STARKE, BELLA THORNE

Ha érdekel, hogyan keveredik ki az Indul a Risza! csapata ebből a szerencsétlen helyzetből a maguk vicces és szeleburdi módján, akkor a váratlan fordulatokkal teli évad garantáltan jó szórakozást nyújt majd.

Csatlakozz a két kedvenc táncosodhoz, és nézd velünk a harmadik évad premier epizódjait minden szombaton 08:35-től a Disney Csatornán!

4 Hozzászólások

  1. Akárki akármit mond, igaz nem vagyok már tini a 20x évemmel, de mai napig szeretem nézni őket + a Disney csatornát. :) Bár kicsit levagyok maradva 2×08 után, de behozom :D
    Egyébként nézi még valaki? vagy úgy általában a Disney csatornát?

    • Én is szeretem a Disney sorozatait, bár, egy ideje már nem láttam egyet se, de már tervezem a pótlást, hiányoznak. A nagy kedvencem a mostani kínálatból a Sok sikert, Charlie :)

      • Nekem jelenleg az Austin & Ally a kedvencem, csak az sajnos még nincs szinkronosan, de a szinkronosak közül az Indul a risza a kedvenc most.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here