15 Comments

 1. 1

  Citera

  Teljesen jó és nézhető műsor, véleményem szerint… inkább ezt nézem, mint az RTL-s Asztro Show-t, vagy ami előtte megy brazil szappanoperát.. vagy a szánalmas, színvonalon aluli Jóban Rosszbant és Barátok Köztöt…

  Reply
  1. 1.1

   Tibi

   Először is, még egy brazil szappanopera sem volt hazai képernyőn. Sőt, Brazíliában szappanoperákat se nagyon gyártanak. De biztos a telenovellákra gondolsz.

   Másfelől pedig, ezer meg egy olyan műsort fel lehet hozni, ami jobb, mint x vagy maga az y. Éppen ezért írtam, hogy inkább nézek sorozatokat, mert azok jobban lekötnek. De persze ízlések és pofonok, a maga műfajában tényleg jó az Éjjel-Nappal BP.

   Reply
 2. 2

  Citera

  akkor telenovella, bánom is én.. de azoktól rosszul vagyok.. ezt meg Híradó után el lehet nézni.. brazil szappanoperát azért írtam, mert ha olyan típusú műsor megy, akkor ezt mondják, senki se azt, hogy “Neked is eleged van a telenovellákból?”

  Reply
 3. 3

  Zsupo

  Nekem nem tetszik az első két részt megnéztem rendesen aztán a többi rész már nem érdekelt annyira. Azt hiszem sikerülni fog hogy ne nézzem. Vannak szimpatikus karakterek ilyen nekem Anikó, Marci, akit nem bírok az Rita karaktere. Elég unalmasnak tűnik így a sorozat. Az utolsó részeket nem láttam de eddig mindegyik részbe benne volt az hogy Joe jobba van a lányával aztán összevesznek és megint kibékülnek Lali nem fizet lakbért ezért Joe kiakarja rakni, Anikó és Rita veszekszenek Marcin.

  Reply
  1. 3.1

   Tibi

   Ó, az a híres lakbér. Mikor bejelentette, hogy 27.000-ről felemeli 30.000-re, egyből arra gondoltam, hogy ez mekkora FALS már, BP-n, elit környéken a belvárosban, egy ilyen jól felszerelt lakásban ennyiért nem lehet szobát kapni :)

   Reply
 4. 4

  suxel

  Lehet oltani, engem nem érdekel, de ezerszer inkább fusson nálam háttérzajnak egy VV, mint ez a műsor, nagyon nagy antifan-ja vagyok ennek az egésznek. Azt sem érdekel, hány Alekosz jön ki, úgyse foglalkozok velük.
  És a brant egye meg az RTL Klubot, amikor “száműzött” engem a 19:00-s sávból azzal, hogy megszüntették a különböző ügyességi-szellemi vetélkedőket.
  A rengeteg ismétléstől meg már herótom van, hogy orrba-szájba adják. A másik ugyanez pedig a dokureality ismétléseikkel az alcsatornáikon, nincs olyan, hogy kapcsolgatás közben bele ne fussak valamelyikbe.
  Szomorú vagyok, hogy ilyen keresletek alakultak ki nálunk is. :(

  Reply
  1. 4.1

   Tibi

   Na igen, valszeg ez verte ki sokaknál a biztosítékot, mert már évek óta minőségi műsorok mentek 19:00-tól, ráadásul nem is akármilyen nézettséggel, erre most…

   Reply
 5. 5

  Szilárd

  Én nekem bevált,mondjuk én szeretem az ilyen fajta műsorokat,de nem leszek állandó nézője mert nem lesz rá mindig időm nézni.De ettől függetlenül nem hiszem hogy sokáig el lehet adni egy ilyen fajta reality sorozatot.Még akkor sem ha későbbiekben növekedni fog a nézettsége.
  Egyébként meg köszönöm hogy írtál kritikát a műsoról mert én voltam az egyik olyan aki kérte hogy írjál,és köszönöm hogy vettet a fáradságot és képes voltál belenézni úgy hogy nem szereted az ilyen fajta műsorokat.

  Reply
  1. 5.1

   Tibi

   Ez akár éveken át is működhet, de persze folyamatos szereplőcserékkel, úgy, mint egy szappanopera :)

   Az írást pedig szívesen, szeretem kielégíteni az olvasók igényeit :)

   Reply
  2. 5.2

   Tiki

   Mit értünk azon, hogy dokureality? Mennyire “reality” az, hogy egy rakás ember egymással lakik, és kavarnak összevissza egymással, csak mert cirkusz kell a népnek. A “reality” pusztán annyi benne, hogy megint lett egy rakás “celeb”jelölt, akik a semmiből akarnak megélni, ki akarnak emelkedni a többi közül, és ezért nem hajlandóak megdolgozni, hanem inkább szerepelnek egyet, és majd utána “jók lesznek a médiában”…ezen túlmenően semmi építő jellegűt nem tesznek le sehova…majd vetkőzik pár lány, a srácok valami ezredrangú műsort vezetnek és kész…ez dívik sajnos…meghívják őket “showkba”, falunapokra, ahol a semmit adják elő…sajnos ez nagyon jellemző “szakma” napjainkban…az országban már több a megagigacsillagfaktorú vvszépségkirálynőpárkeresőgazda, mint a “normális halandó” ember, aki dolgozik, adózik, és eltartja a többit becsületesen… :-(

   Reply
 6. 6

  Ármin

  Meddig tart még ez a hulladék sorozat? ? ?

  Reply
  1. 6.1

   Tibi

   Az RTL évekre tervez vele, mostanra pedig a nézettsége is kezd beállni, hiszen már veri a fiatalok között a Családi Titkokat.

   Reply
 7. 7

  Peti

  Ez a film hülyeség. 1 vagy 2 részt néztem belőle indőnként de hülyeség. Aki kitalálta az is olyan hülye mint a szereplők. Szerintem le kéne venni a műsorról. Rtl klub RIP 1997-2010

  Reply
 8. 8

  Szabolcs Bartus

  Én sem nézem,nem is szeretem-:)csak a ?volt?barátnőm miatt néztem pár részt.fiatalok,előadják magukat,-szerintem(!)-divatot akarnak teremteni(nálllam nem jött be!)de ha nekik tetszik,nem utákatoskodok,nézzék!nem vagyunk 1formák!jobban szeretem a fishing&hunting-ot :-) !

  Reply
 9. 9

  bpegyfos

  Ez a műsör az emberek szégyene hogy nézik és az RTL-t dicséri hogy el tudja adni. Gyenge szereplők, gyenge történet… kurválkodnak a senkiházi fiatalok benne, mert egyébként meg csak csövesek lennének. Akinek ez megfelel annak baromi alacsony intelligenciája és igénye lehet.

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team