Főoldal Hírek Zűrös szerelmek (Love Bites) – A TV2 műsorán

Zűrös szerelmek (Love Bites) – A TV2 műsorán

0
Oszd meg!

Vadiúj sorozatot mutat be a TV2, igaz, egy olyat, amit hamar elkaszáltak az Egyesült Államokban. Az NBC vetítette a tengerentúlon, összesen kilenc epizódot élt meg. A története elég különleges, épp ezért lett volna várható, hogy jól fog sikerülni. Amikor azonban kirúgták Jordana Spirótt – aki főhős lett volna, már várható volt, hogy itt balhék lesznek, különösen amikor a másik főszereplő, az Ugly Betty-ből ismert Becky Newton bejelentette, hogy terhes.

love_bites_nbc_tv_show_logo.jpg

Mint mondtam, elég különleges a történet, hiszen minden epizódban megismerhetünk új karaktereket, akiknek az életébe nyerhetünk betekintést, mert valamilyen zűrös szerelmi ügyük van. Az átkötő szálat pedig Becky Newton és Greg Gunberg adja. A sztori miatt pedig lehetőség volt arra, hogy igazi sztárparádét kaparjanak össze, hiszen olyan ismert színészek tűnnek fel az egyes részekben, mint Krysten Ritter (Don’t Trust The B- in Apartment 23); Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer); Vanessa Marano (Switched at Birth); Jaime King (Hart of Dixie); Michelle Tracthenberg (Gossip Girl) vagy Lindsay Price (Lipstick Jungle).

A hazai premier időpontja 2013 február 28, magyar keresztségben pedig a Zűrös szerelmek címet kapta. Az epizódok minden csütörtök este, 23:25-től lesznek majd láthatóak.

9126 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here