Főoldal Hírek Szombat esti láz – Március 9-től startol az új évad

Szombat esti láz – Március 9-től startol az új évad

3
Oszd meg!

Istenes-BenceMárcius 9-től az RTL II is nagy tétben játszik, ugyanis akkor debütál a Szombat Esti Láz negyedik évada. A költségcsökkentés azonban szemmel látható, a szokásos tíz helyett most csak nyolc celeb húz majd tánccipőt. Íme, a mostani fellépők listája, a forrás a SzombatEstiLáz.Postr.Hu weboldal:

Istenes Bence és Südi Iringó (Az első három szériában is láthattuk Hajas László, Somló Tamás, később Stohl András oldalán)

Bálint Antónia és Angyal András (rutinos Szombat esti fazon, korábban – többek között – Udvaros Dorottyával táncolt)

Györfi Pál, a mentősök szóvívője és Práger Kitti (Gönczi Gábor volt partnere)

Varga Izabella és Cseh Szakál Tibor (Gáspár Beával láthattuk az előző évadban)

Vastag Csaba és Máramarosi Tünde (Szombat esti újonc, amúgy jól ismert a Vastag családban, hiszen Csaba testvérének, Tamásnak a szerelme)

Szilveszter gazda és Molnár Andrea (Legutóbb fintesz-modell világbajnokságon bronzérmet szerzett, az előző évadot Katus Attilával pedig megnyerte)

Tóth Gabi és Markó Robi (Most érkezett haza a UK Openről, az előző szériákban is táncolt – többek között – Kovács Ágnest próbálta táncra bírni)

Dundika és Mészáros Máté (Szombat esti újonc)

A műsort Lilu és Csonka András vezeti, míg a zsűriben Esztergályos Cecília, Szirtes Tamás, Keleti Andi, és Tihanyi Ákos kapott helyet.

Mellesleg, megérkezett az első promóciós videó is, ami a sok “Én”-nel elég hülyén veszi ki magát, de üsse kavics, elviseli az ember. A műsor azonban engem teljesen hidegen hagy, de nektek jó szórakozást kívánok a megtekintéséhez.

* UPDATE: Mindig is nyolc szereplővel futott a műsor, alaposan benéztem, bocsánat.

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here