Főoldal Hírek Tv2 hírek – Ismét lesz The Voice és Megasztár is

Tv2 hírek – Ismét lesz The Voice és Megasztár is

8
Oszd meg!

A TV2 elnöke, Simon Zsolt interjút adott az Index-nek, továbbá kiadtak tegnap egy sajtóközleményt is, amiből sok minden kiderül a csatorna terveiről. Íme, egy összesítés arról, hogy mi is várható a Tv2 csoporton. Az interjút érdemes egész terjedelmében is elolvasni, éppen ezért csak a rövid tényeket közlöm belőle. A kérdésket amúgy a comment:com-ot is vezető Sixx tette fel.

The Voice Pal Denes

Lesz második évada a The Voice tehetségkutatónak, mert Simon Zsolt szerint jó értékeket közvetít, és tetszett a nézőknek is, de még apró finomhangolások szükségesek. Külön jó eredménynek tartják azt is, hogy a városi fizetőképes rétegben jó eredményeket értek el, és szerinte sikerült jól betolni a műsorba a (burkolt) reklámokat is.

– Lesz új Megasztár is, de a Super TV2-n, időpont nem derült ki. A kérdés csupán az, lesz-e még bárki, aki jelentkezni tud ennyi tehetségkutató műsorra.

– Új tehetségkutató formátum mutatkozik be a Tv2-n. A címe Az ének iskolája, ami a Masterclass c. műsor hazai verziója lesz. Itt gyerekek énekelhetnek majd, de nem lesz kiesés, hogy ne érje csalódás a gyerekeket. A zenész szakma ismert képviselői osztják majd az észt, és segítik a gyerekeket a fejlődésben. A fődíj egy duett éneklés egy zsűritaggal és ösztöndíj egy zeneiskolába.

– Bár ezt nem reklámozta a TV2 annyira, Márciustól lekerül a Bűnök és szerelmek a képernyőről, de a hírek szerint csak egy kis időre, Simon Zsolt szerint pedig jól teljesít a széria, és bíznak benne.

Porque-el-Amor-Manda-Amit a sziv diktal

– Új telenovellát mutatnak be, még az első negyedévben. Az Televisa által gyártott “Porque el amor manda” lesz az, ami magyar keresztségben az “Amit a szív diktál” címet kapta. A főszerepben Fernando Colunga (Paula és Paulina), akinek a karaktere megtudja, hogy van egy kislánya, miatta visszatér Mexikóvárosba, és jobb állás nem révén titkári pozíciót vállal, és beleszeret a főnökébe, akit az Eva Luna sztárja, Blanca Soto alakít. Az Amit a szív diktál jelenleg a legnépszerűbb sorozat Mexikóban, viszont erősen komikus hangulata van, és korábban a komikus telenovellák összes képviselője megbukott Magyarországon.

– Ismét lesz “A 40 milliós játszma“, továbbra is Rákóczi Ferenc műsorvezetésével. A premier március elejére várható.

– A SuperTv2 műsorán folytatódik a Hal a tortán c. gasztro-reality is, méghozzá vadonatúj epizódokkal. Itt is márciusi startot ígérnek. A felvételek januárban (is) zajlottak, az egyiken épp Gáspár Lacinál vendégeskedett LL. Junior, és a műsor forgatása alatt született meg a gyermeke – bulvár a köbön!

– A Napló műsorvezetője, Vujity Tvrtko is új műsort kap, Tvrtko szerint a világ címmel. A riport magazin a pro4-en indul el, első ízben huszonnyolc adással, ami amolyan hétköznapi hősökről fog szólni, és sok utazást és megható riportot ígérnek.

Vujity Tvrtko

8 Hozzászólások

 1. Örülők hogy lesz Voice 2 én szeretem ezt a műsort biztos lesznek visszatérők is. A Megasztár 7 pedig felesleges de biztos lesz elég szereplő mind a 3 műsorba( X-faktor, Megasztár, Voice). A gyerekes énekes műsor is felesleges sok gyerek biztos csak azért megy mert a szüleik azt akarják de kíváncsi leszek mi sül ki belőle. A zsűritagokra is kíváncsi vagyok biztos néhány volt Megasztáros is lesz benne. Az új sorozatnak örülők. A 40 milliós játszma pedig lehetne az Super tv2-ön mint az Rtl 2-ön a Legyen ön is milliomos.

  • Jelentkező biztos lesz, de kérdés az, hogy milyen minőségben – még a végén az X-Faktor 3 színvonala magasnak lesz mondható a Voice s2, X Faktor s4 vagy a Megasztár s7 mellett…

 2. A VOICE-nak Mező Misi miatt nagyon örülök, remélem megtartják mentornak. Két tv2-es tehetségkutató + X-faktor, ontani fogják ismét a jobb esetben egyslágeres énekeseket. Nem hiszek abban, hogy minden nap jönnek Gigi féle tehetségek.
  Remélem Marslakók féle szünetre megy a Bűnök és szerelmek. :D :D Vihetné magával a csodás párját az Éjjel-nappal Budapestet is. Azt meg undorító, ahogy az ember szájába nyomják még szombat délután, mint amikor a libákat tömik.
  PEAM: vehettek volna igényesebb darabot is, mondjuk a Por ella soy Evat, mert azon legalább még lehet nevetni is. Ez fix volt, hogy jön: Soto meg Colunga. Viszont Colunga még nem út a sikerhez: a Mindörökké szerelem sem volt nagy szám Magyarországon. Arra is mérget ittam volna, hogy a TV2-csoport veszi meg a sorozatot. Agyzsibbasztó humora van a sorozatnak, mint a mexióiaknak általában.
  40 milliós játszma: lehet nem lenne egy rossz kvíz, de Rákóczi Feri sítlusa nagyon nem hiányzik. Balázs és Gundi párti vagyok. :)
  Hal a tortán az ilyen nagyanyámnak való műsor.
  Tvrtkot viszont szeretem, jó műsorvezető, voltak már jó riportjai. Ebbe bele kell nézni. Valami ilyesmit várok a PRO4-től, ha már férfiknak szánt csatorna, s nem a gagyi topless időjárás jelentést. Anno én szégyelltem magam, hogyha még 2 percben is, de ilyeneket adnak.

  • Rájöhetnének már a kertévék arra, hogy csak X meg Y nevével nem lehet eladni egy telenovellát Magyarországon. De úgy tűnik nem volt elég a Te vagy az életem vagy a Mindörökké szerelem orbitális bukása sem.

 3. Kezdem én is unni a tehetségkutatókat, annak ellenére, hogy még is megnézem. Megasztárt nem tudom minek indítanak, olyan lejárt már. A Hal a Tortánba is ha tudok majd – mivel nincs super tv2-őnk- belenézek de csak Dukai Regi miatt.

 4. Köszi a kimazsolázást, most nem lenne időm, hogy végigolvassam a teljes interjút.
  – A Voice jöhet, és mondanám, hogy jó, hogy legközelebb már nem lesz “tét”je, de képes vagyok megint kiszúrni valakit, akinek a továbbjutásáért érdemes szurkolni :P
  – A Megának a Superen nincs értelme… Szerintem a Nagy Duettnek sincs, de ez van.
  – Tvrtko-t nagyon kedvelem, de őt se kéne a Pro4-re száműzni, leginkább azért, mert olyanom nincs, bár lehet, csak újra kéne hangolnom a TV-met és előkerülne, de most ahhoz sincs energiám :)

 5. Wow, micsoda tervek! 20 milliárdból lehet is…. minden esetre izgalmasnak ígérkeznek a műsorok, legalább biztos nem fogunk unatkozni, főleg ha az RTL is felveszi a kesztyűt…azt se tudjuk majd, h mit nézzünk :D

 6. Na kíváncsi leszek az Amit a szív diktálra… Jó hogy leveszik már a Bűnök és szerelemeket szerintem senki nem nézte mert egy nagy szarság :d Meg amúgy is ki kíváncsi arra hogyan lopnak,csalnak,megátverik az embereket…A Megasztárt nem kellene sem elínditani sem átpakolni a Supertv2-re az okaim: A zsűri szar. a szabályok szarok.. Meg egyszerűen minden szar benne.És az RTL is Éjjel nappal Csövesekkel bolondítja a népet mindennap A 19:05-ös epizódot megismétlik másnap 14:25-kor azt hiszem… Meg hétvégén délutántól is Szombaton 3 epizódot adnak… Vasárnap 2-öt… De még az a szörnyű hogy a pénteki epizódot (amit vasárnap megismételtek.) Még hétfő délután is megismétlik… MÉG AZ ISMÉTLÉSNEK IS VAN ISMÉTLÉSE…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here