Tv2 hírek – Ismét lesz The Voice és Megasztár is

  8
  Oszd meg!

  A TV2 elnöke, Simon Zsolt interjút adott az Index-nek, továbbá kiadtak tegnap egy sajtóközleményt is, amiből sok minden kiderül a csatorna terveiről. Íme, egy összesítés arról, hogy mi is várható a Tv2 csoporton. Az interjút érdemes egész terjedelmében is elolvasni, éppen ezért csak a rövid tényeket közlöm belőle. A kérdésket amúgy a comment:com-ot is vezető Sixx tette fel.

  The Voice Pal Denes

  Lesz második évada a The Voice tehetségkutatónak, mert Simon Zsolt szerint jó értékeket közvetít, és tetszett a nézőknek is, de még apró finomhangolások szükségesek. Külön jó eredménynek tartják azt is, hogy a városi fizetőképes rétegben jó eredményeket értek el, és szerinte sikerült jól betolni a műsorba a (burkolt) reklámokat is.

  – Lesz új Megasztár is, de a Super TV2-n, időpont nem derült ki. A kérdés csupán az, lesz-e még bárki, aki jelentkezni tud ennyi tehetségkutató műsorra.

  – Új tehetségkutató formátum mutatkozik be a Tv2-n. A címe Az ének iskolája, ami a Masterclass c. műsor hazai verziója lesz. Itt gyerekek énekelhetnek majd, de nem lesz kiesés, hogy ne érje csalódás a gyerekeket. A zenész szakma ismert képviselői osztják majd az észt, és segítik a gyerekeket a fejlődésben. A fődíj egy duett éneklés egy zsűritaggal és ösztöndíj egy zeneiskolába.

  – Bár ezt nem reklámozta a TV2 annyira, Márciustól lekerül a Bűnök és szerelmek a képernyőről, de a hírek szerint csak egy kis időre, Simon Zsolt szerint pedig jól teljesít a széria, és bíznak benne.

  Porque-el-Amor-Manda-Amit a sziv diktal

  – Új telenovellát mutatnak be, még az első negyedévben. Az Televisa által gyártott “Porque el amor manda” lesz az, ami magyar keresztségben az “Amit a szív diktál” címet kapta. A főszerepben Fernando Colunga (Paula és Paulina), akinek a karaktere megtudja, hogy van egy kislánya, miatta visszatér Mexikóvárosba, és jobb állás nem révén titkári pozíciót vállal, és beleszeret a főnökébe, akit az Eva Luna sztárja, Blanca Soto alakít. Az Amit a szív diktál jelenleg a legnépszerűbb sorozat Mexikóban, viszont erősen komikus hangulata van, és korábban a komikus telenovellák összes képviselője megbukott Magyarországon.

  – Ismét lesz “A 40 milliós játszma“, továbbra is Rákóczi Ferenc műsorvezetésével. A premier március elejére várható.

  – A SuperTv2 műsorán folytatódik a Hal a tortán c. gasztro-reality is, méghozzá vadonatúj epizódokkal. Itt is márciusi startot ígérnek. A felvételek januárban (is) zajlottak, az egyiken épp Gáspár Lacinál vendégeskedett LL. Junior, és a műsor forgatása alatt született meg a gyermeke – bulvár a köbön!

  – A Napló műsorvezetője, Vujity Tvrtko is új műsort kap, Tvrtko szerint a világ címmel. A riport magazin a pro4-en indul el, első ízben huszonnyolc adással, ami amolyan hétköznapi hősökről fog szólni, és sok utazást és megható riportot ígérnek.

  Vujity Tvrtko

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here