Főoldal Hírek Pilot Hírek 2013/2014: Felicity Huffman, Sarah Michelle Gellar és Miranda Cosgrove is...

Pilot Hírek 2013/2014: Felicity Huffman, Sarah Michelle Gellar és Miranda Cosgrove is főszerepben

10
Oszd meg!

Mostanában zajlik a 2013/14-es évadra forgatandó pilotok szereplőválogatása, és ezekhez a pilotokhoz a napokban számos nagyobb sztárt sikerült leigazolni. Ne feledjétek, az, hogy egy ismert(ebb) színész csatlakozik egy leendő sorozathoz, még nem jelent automatikus berendelést, hiszen csak egy sztárra építve nem lehet eladni egy olyan sorozatot, ami nem elég jó – vagy amelyik ötletet a csatornák nem tartják annak. Az utóbbi napokban több neves színész csatlakozott a pilotokhoz, íme, egy rövid áttekintés arról, hogy egy májusi pozitív upfronts döntést követően kikkel találkozhatunk ősszel a képernyőn.

Felicity Huffman Wallpaper @ go4celebrity.com

– Az Emmy díjas Felicity Huffman az első “Született Feleség“, aki egy pilot főszerepében visszatérhet a képernyőre. A FOX számára készülő Boomerang-ban kapott munkát, a sorozat pedig egy olyan család életét követi nyomon, akik az Egyesült Államok kormányának a megbízásából dolgozó bérgyilkosok. Egyiküket, Margie Hamiltont alakítja majd Huffman. Margie profi bérgyilkos, aki fürgén és pontosan megöli a feltételezett terroristát délután, hogy az estére már tökéletes anya üzemmódban lássa el a családját. A pilot kreátora többek között az Elnök embereiért is felelős John Wells.

Miranda Cosgrove

– Nemrég ért véget az iCarly, de Miranda Cosgrove nem sokáig volt munkanélküli. Ő lett ugyanis az egyik főszereplője az NBC-re készülő Girlfriend in Coma c. pilotnak. A show Karen történetét meséli el, aki tizenhét évvel a balesete után felébred a kómából, és megtudja, hogy született egy gyermeke, holott nem is tudta, hogy terhes volt. A lánya pedig egy kisvárosban él, és igencsak magányos, hiszen nem tudja lerázni magáról édesanyja, a Kómás Lady “örökségét”. A nőt Christina Ricci (Pan Am, Addams Family) alakítja, lányát pedig Miranda Cosgrove.

Sarah Michelle

– A Buffy a vámpírok réme sztárja, Sarah Michelle Gellar ismét megpróbál visszatérni a képernyőre, hiszen két évvel ezelőtt a Ringer egy évad után megbukott. Gellar ismét komédiával próbálkozik, ő lett ugyanis a női főszereplője a CBS-nek készülő Crazy Ones c. pilotjának. Egykamerás vígjátékról van szó, amit a tévés veterán, az Ally McBeal kreátora David E. Kelley készít. A sorozat egy reklámügynökségbe nyújthat betekintést, ahol apa és lánya együtt dolgozik. Az apát Robin Williams, az egykori filmsztár alakítja.

Kyle Chandler

– Habár a Friday Night Lights-ért Emmy díjat is kapó Kyle Chandler számára a mozi is tartogatott learatandó babérokat az elmúlt két évben, ennek ellenére a színész visszavágyik a kisképernyőre is. Ő kapta meg a Showtime csatornára tervezett The Vatican c. dráma főszereplőt, amit a Doktor House írója, Pal Church készít. A politikai sorozat a katolikus egyház mai működését és machinációját állítaná középpontba – és pont emiatt valószínűleg nem is kapja meg a berendelést. A pilotban Chandler alakítja Thomast, a New Yorki érseket, aki újító ötletekkel rendelkezek a katolikus egyházat illetően – csaknem egy nő lesz a háttérben?

Jake Lacy

Jake Lacy, a Better With You és a The Office komédiák főhőse ismét a komikusi vénáját vetheti latba, a CBS-nek készülő The McCarthys főszerepében, ahol Jack McGee és Jacki Weaver fiát alakíthatja, aki két évvel ezelőtt hagyta el a családot, és most visszatér, de nem szívesen. A családról pedig annyit érdemes tudni, hogy sport őrült ír-katolikusak, a szülők pedig szívesen pofáznak bele fiúk életébe.

7422 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

  1. Hm…ezen infók alapján számomra az első kettő az érdekes. Akár még jól is kivitelezhetnék őket, bár egyiket sem látom óriási durrantásnak.. Huffmannak szerintem jól állna egy ilyen szerep. :)

  2. A Girlfriend in Coma-ot sokkal jobban el tudtam volna képzelni drámának. A Boomerang nem igazán keltette fel az érdeklődésemet eddig de most már egy kicsit igen. A katolikus sorozatot nem hiszem, hogy berendelnék mondjuk én biztos bele sem néznék.

  3. Nekem Miranda sorozata tűnik a legjobbnak, szurkolok a berendelésért :D Mondjuk az NBC szitkomjai nem örvendenek túl nagy népszerűségnek…

  4. SMG-nél hogy érted, hogy ismét komédia? a Ringer azért nem az volt -még ha néha vicces is volt a kivitelezése. Robin Williams pedig egy legendás, Oscar-díjas színész, nem egykori filmsztár. ráadásul ő lehet a kulcsa, hogy ne instant kasza legyen a sorozat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here