Főoldal Hírek Jersey Lány (Made in Jersey) – a Super TV2-n

Jersey Lány (Made in Jersey) – a Super TV2-n

0
Oszd meg!

A Super TV2 műsorán véget ért az NYC 22 c. sorozat, ennek a váltásaképpen érkezik a már hetekkel korábban beharangozott Made in Jersey, ami mellesleg a 2012/13-as tévés évad első elkaszált sorozata volt. Végül nyolc leforgatott epizódja lett, ami pont azért jó, mert így egyszerre fog majd véget érni az őt felvezető Ringer – A vér kötelez c. Sarah Michelle Gellar szériával, így két hónap múlva akár kettő vadiúj széria is megérkezhet a TV2-csoport legfiatalabb csatornájára.

Jersey Lány

A sorozat a Jersey Lány címet viseli, a premier 2013 február 19, kedd, az epizódok minden héten kedden, 22:30-tól lesznek képernyőn. A sorozatról írt pilot kritikámat itt találjátok, alant pedig a TV2 rövid ismertetője – amiből kihagyták a lényeget, miszerint a második résztől a szuperszexi Kristoffer Polaha is a főszereplők táborát erősíti.

A SuperTV2 új jogi sorozatának főszereplője a New Jersey-ből, egy munkáscsaládból származó fiatal ügyvédnő, Martina Garretti (Janet Montgomery). A puccos belvárosi irodában dolgozó lány karrierje pedig azonnal felfelé ívelődik, amikor is egy értekezlet alkalmával egy aktuális eset kapcsán érvelésével lenyűgözi főnökét (Kyle MacLachlan), így az elkezdi ráosztani az egyre komolyabb ügyeket…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here