Főoldal Hírek Jövőre is lesz Arrow, TVD és Supernatural

Jövőre is lesz Arrow, TVD és Supernatural

8
Oszd meg!

Idő előtt berendelt a The CW, igaz, ezt már évek óta így teszi, a jól teljesítő sorozatai jövőjét még az Upfronts előtt jóval szokta közölni a csatorna. A The Vampire Diaries, a The CW legnézettebb sorozata, az ötödik évadot kapta meg. Az eredményein tavaly óta tizenöt százalékot javító Supernatural is visszatérhet jövőre, méghozzá a kilencedik évaddal. 2009 óta a legsikeresebb új The CW széria az Arrow, meg is kapta érte a második évadot. No de mi a helyzet a csatorna többi sorozatával? Esélylatolgatás az Arrow vadiúj posztere alatt.

arrow uj poszter

A 90210 az egyetlen biztos kasza, jelenleg ez a The CW legkevésbé nézett szériája. A Beauty and the Beast mostanában gyengébben teljesít, mint egy éve a The Secret Circle, ez azt jelenti, hogy a BATB esetében nagyon sokat számítanak majd a tavaszi eredmények is. A Hart of Dixie ha nem is parádézik olyan szinten, mint tavaly, még mindig jó demókat szállít, meg is lep, hogy a The CW nem rendelte be máris a harmadik évadát. A The Carrie Diaries múlthéten rekordot állított, 0.7-es demót hozott. Szerintem száz százalék a m. A Nikita újabban egész jó adatokat szállít, ráadásul péntek az hagyományosan gyenge nap. Mivel most fut a harmadik évada, és ha már megvan a 88 epizód, akkor el lehet adni kábeles utósugárzásra, ezért a negyedik évad berendelése a jelenlegi nézettségi adatok fényében elég valószínű.

8 Hozzászólások

 1. Na jó én a mai napig nem tudtok rendre térni azon, hogy a Supernatural bezzeg kap 9. évadot is a Szívek szállodája bezzeg anno nem kapot még egy szép 8.-ot sem olyan hirtelen kész vége puffként zárták le és talán azt a érszt utálom a legjobban… Ha utálom egyáltalán valamelyiket… Számomra a CW a legbénább csatorna még azokból a sorozatokból sem tud ki hozni 5-6 évadnál többet amiben igazán lenne spiritusz, hogy azokról az egy évadosokról ne is beszéljek akiknél az alap ötlet csodás, de a CW valahogy sohasem tudja megvalósítani őket van egy olyan érzésem, hogy mind a Carrie Diaries, mind a Batb erre a sorsra fog jutni és nem csodálkoznék azon sem ha lennének annyira marhák és elkaszálnák a HoD-ot.

  • A Gilmore kaszája az pont, hogy nem a The CW hibája. A színészekkel voltak elsősorban gondok, lejárt Alexis és Laurel szerződése is, amit elsősorban Alexis nem akart meghosszabbítani a mozis karrier lehetősége miatt. Egy ideig tervbe volt véve egy záró, tizenhárom epizódos nyolcadik évad, csak a végére úgy megugrott Alexis és Laurel bérkövetelése, hogy a The CW ennek már nem tudott – vagy akart, – eleget tenni.

   Mondanom sem kell, én is sajnálom, hogy nem született meg a nyolcadik szezon, és a The CW-nek mindig is voltak elborult húzásai, de a GG vége az nem csak az ő saruk.

 2. Nagyon örülök, hogy berendelték a 3 kedvenc sorozatom új évadát. Remélem a Beauty and Beast is is javít nézettségen, és akkor már minden rendben lesz. A legutolsó a 12. rész nagyon jó volt!

 3. Nagyon örülök mind a 3-nak. Bár ezek szinte biztosak voltak, de azért jó látni. És Talán a 9. évadra sikerül magam behoznom a SPN-al részeket mivel az 5. évad elején járok még.
  A 90210-nél nem leszek annyira szomorú ha kap egy szép lezárást mivel kell a hely frissebb sorozatoknak. Én a The Carrie Diaries-nek örülnék ha kapna új évadot nem pedig a BATB-nek. De persze még ott lesz a Cult ami szerintem jó nézettséggel fog kezdeni és érdekesnek is tűnik. Szerintem max. 2 újoncot ha berendelnek új évadra bár talán 3. Nikita is remélem kap új évadot a Hart of Dixie-vel együtt. :D

  • Nem valószínű, hogy a Cult jól nyit, mert eleve a Hart of Dixie vezeti fel, a sorozat két célközönsége pedig egyáltalán nem ugyanaz, ergó így sok esélyt nem látok a sikerre.

   Jövőre két premier sorozat mindenképp lesz, a Nikita mellé kell valami péntekre, és hétfőre a 90210 mellé is – tegnap 0.3as demót hozott, tuti a kasza. Ha a Cult-ot, Nikitát vagy a Beautyt elkaszálják, akkor jöhet egy harmadik újonc is. Plusz még midseasonre (télre) egy vagy kettő. A CW idén nyolc pilotot rendelt be, szerintem négyből, de inkább ötből sorozat lesz.

   HÉTFŐ
   – The Carie Diaries
   – ???

   KEDD
   – Hart of Dixie
   – Cult (???)

   SZERDA
   – Arrow
   – Supernatural

   CSÜTÖRTÖK
   – TVD
   – Beauty (???)

   PÉNTEK
   – Nikita
   – ???

 4. Arrow-nak nagyon örülök :)) A supernatural-t pedig elkezdem ,mert már annyit hallottam róla :D és 9 évad, az nem semmi. Remélem a BATB kap még 2.évadot ,nagyon megszerettem.Remélem sok esélye lesz a folytatásra. :))

 5. Most már tényleg biztos 90210 kaszája. Május 13-án lesz a finálé és előtte lesz egy visszatekintő epizód, mint a Gossip Girl-nél volt. Forrás, ha valaki nem hinné el: “On February 28, 2013 The CW Entertainment President, Mark Pedowitz, announced that 90210 would not be renewed for a sixth season. The series will air its final episode May 13, 2013.”

  • Igen, ma olvastam én is, illetve az oldalra is kiraktam. Nem mondom, hogy meglepő, és nem is sajnálom annyira a sorozatot. Nagyon pocsék a mostani évad :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here