Főoldal Hírek Jonathan Groffal tervez meleg komédiát az HBO

Jonathan Groffal tervez meleg komédiát az HBO

4
Oszd meg!

Testhezálló szerepet kapott a Glee egykori sztárja, Jonathan Groff. Az HBO számára készülő komédia pilot, a Lorimer, három San Franciscóban élő , meleg barátról szól, akik a harmincas éveikben járnak. Groff alakítaná egyiküket, Patrikot, aki intelligens, szellemes és emellett jól is fut számára a szekér, mert sikeres videójáték készítő. Ez a szerep pedig azért is passzol Jonathanra, mert a színész nyíltan vállalja azt, hogy a férfiakhoz vonzódik – Groff jelenlegi párja pedig a Hősökből ismert Zachary Quinto.

Jonathan Groff Glee

A produkció nemrég castingolta a második főszereplőjét, a Julliard iskola frissen végzett tehetségét, Frankie Alvarezt. Az ő karakterének a neve Augustin, aki művészeti asszisztensként dolgozik. Hatalmas egóval rendelkezik, a politikai meglátása viszont komplikációkat okoz a párkapcsolatában.

Az idei tévés szezonban már megszületett két olyan vígjátéksorozat, amiben melegek voltak a főszereplők. A Partners hamar megbukott, a The New Normal pedig éppen nézettségi mélyponton van. A kábeles kínálatban viszont a legendás Fiúk a klubból (Querer as Folk) óta nem volt olyan széria, ami csak melegeket állítana középpontba. Az HBO egyelőre nem döntötte el, hogy a Lorimer eljuthat-e a pilot fázistól, a sorozat berendelésig, amint ez kiderül, természetesen megírom.

4 Hozzászólások

  1. Határozottan tetszik az alapötlet. Jonathant már a Glee-ben is bírtam, az pedig hab a tortán, hogy HBO-s sorozat lenne. És nem csak te fogsz örülni, ha berendelik :)

  2. Oh, Jonathant szeretem, örülnék a sorinak nagyon !!! :)
    Nem is tudtam, Z. Q.-val együtt vannak! Remélem, sokáig így is marad.

    • Én is csak ma tudtam meg, ahogy Jonathan képeket kerestem a neten a cikkhez :) Aranyosak együtt szerintem <3

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here