Főoldal Oldal Sorozatok Világa Magazin Sorozatok Világa – 2013 Február

Sorozatok Világa – 2013 Február

8
Oszd meg!

Sorozatok-Vilaga-2013-Februar-Minta

LETÖLTÖM | ELOLVASOM ONLINE | KÉPEKBEN MENTEM EL

Formátum: PDF dokumentum | Méret: 21 MB | Tárhely: Data.Hu & Flipsnack

Ahogy a múlt hónapban ígértem, a Magazin negyedik száma nagy változásokon fog keresztülmenni – ez pedig sikeresen meg is történt! Ahogy látjátok, nem csak a betűtípus és a tördelés módja változott meg, hanem az oldalak is nagyobbak lettek. Erre azért volt szükség, mert gyakori volt a négy-nyolc oldalas cikk is a korábbi számokban, az pedig nem túl előnyös sem tördelési, sem olvasási szempontból. A lapok méretének megnövelésének köszönhetően a legtöbb cikk két oldalas, így sokkal átláthatóbb és olvashatóbb lett a rendszer. Ennek eredményeképpen ez lett az eddigi legrövidebb szám, a maga negyven oldalával – ugyanez a cikk mennyiség a múlt hónapban kitett volna hatvanat is, azonban design és külsőségek szempontjából úgy érzem, ez a szám lett az eddigi legjobb. Azoknak pedig, akik eddig is kinyomtatták a Magazint, külön felhívom a figyelmét arra, nyomtatás előtt állítsák be azt, hogy A/4-es oldalra kicsinyítse le a tartalmat, mert a mostani beállításokkal nagyobbak az oldalak, mint A/4, de kisebb, mint az A/5, ezért kell néhány különleges beállítás nyomtatás előtt. Javaslom a nyomtatóboltokat, ott tökéletesen meg tudják oldani!

Őszintén bízom abban, hogy ebben a számban is találtok majd kedvetekre való olvasnivalót, és az újítások is elnyerik majd a tetszésetek. Külön köszönet mindenkinek, aki tevékenyen részt vett a negyedik szám elkészülésében, mind a korrektorok, mind a tollforgató kollégák remek munkát végeztek. Mondanom sem kell, már úgyis tudjátok, de azért elismétlem, ha valaki szeretne csatlakozni a virtuális szerkesztőséghez, írjon a sorozatok.vilaga@gmail.com e-mail címre, és megbeszéljük a részleteket.

Jó szórakozást a laphoz, és arra kérlek titeket, hogy ha tetszett, akkor osszátok meg, mutassátok meg az ismerőseiteknek, hiszen a célunk az, hogy minél több emberhez eljuthasson a lap! A márciusi szám tervezett premierje pedig március második vasárnapja, azaz Március 10!

7914 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

  1. nagyon jó :) engem főleg a telenovellás írások érdekelnek, ha lehet kérni mi kerüljön legközelebb bele, én egy Ximena Duque cikknek örülnék :)

  2. Köszönöm a dícséretet, örülök, hogy nektek is tetszik :)

    Zsuzsy93 Majd megkérdezem Elexet, ha lát valami Ximena cikket, akkor számíthatsz rá :)

  3. Nagyon jó lett a magazin. Én a Marlenes, Aracelis cikknek örülök de jó hallani Leonor Benedettoról mert a Bátor Juan atyába nagyon jól hozta Amanda karakterét. Engem is inkább a telenovellás cikkek érdekelnek. Megint megtudtam egy új dolgot azt hogy Lisa nemcsak a Jóbarátokba hanem a valóságba is terhes volt.

    • Pont ezért van benne sok telenovellás anyag, mert sokan szeretitek azokat is :) Köszönöm a dícséreted is.

  4. huhhhh ez nagyon szupi lett sok telenovella cikk én csak ezeket szoktam elolvasni. Nagyon jó lett le a kalappal.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here