Főoldal Hírek Törj a csúcsra – Az MTV új sorozata

Törj a csúcsra – Az MTV új sorozata

18
Oszd meg!

Csak tavaly októberben ért véget az Egyesült Államokban a Nick(elodeon) sorozata, a zenés-éneklős Hollywood Heights, máris megérkezik a hazai képernyőkre. Törj a csúcsra címen mutatja ugyanis be az MTV – mármint, az egykori zenetévé. A premier holnap, azaz február 11-én lesz, minden hétköznap 18:30-tól jönnek az új epizódok, amit megismételnek 10:05-ől és 15:30-tól is.

HOLLYWOOD_HEIGHTS_SEASON_1_GALLERY

A Törj a csúcsra egy mexikói telenovella, az Alcanzar Una Estrella feldolgozása. A remake egy fiatal dalszerző és családjának történetét mutatja be. Loren élete gyökeresen megváltozik, amikor hirtelen híressé válik – a tinilány a hírnév mellett ráadásul kedvenc rocksztárjának barátságát is elnyeri. De vajon a barátság változhat-e szerelemmé, és nem teszi-e tönkre a pörgős sztárélet?

A főszerepben a huszonöt éves Brittany Underwood, aki hat éven át szerepelt a One Life to Live c. szappanoperában, de tavaly pedig Julianne Moore lányát alakította a díjnyertes Versenyben az elnökségért HBO filmben. A jóképű rocksztárt Cody Longo alakítja majd, aki a Make It Or Break It rajongóinak lehet ismerős, de feltűnt a New York-i helyszínelőkben, és a Fame – Hírnév c. zenés filmben is. Szintén főbb szerepben látható Carlos Ponce, a Hetedik Mennyországból és a Kettős Élet c. telenovellából. A Törj a csúcsra epizódszerepében látható továbbá a mozisztár James Franco is, aki Osborne Silvert, egy nagymenő producert alakít, és szeretné, ha Eddie szerepelne a Grease feldolgozásában.

A sorozat főcímdalát az énekesi babérokra törő Cody Longo énekelte fel, de a sorozatban több önálló, kizárólag a Törj a csúcsra számára megírt dal is hallható. A szereplők a nyár slágerét, a Call Me Maybe-t sem hagyták figyelmen kívül, a szereplőkkel készült egy bulizós videó a dalra, amit feltétlenül érdemes megnézni, ahogy Cody ugrál a falakon, az önmagáért beszél.

18 Hozzászólások

 1. Én nem nézek úgy rá mint egy telenovlla mert azokat utálom. Mivel Amerikaiak a szereplők nem hinném hogy annyira rossz lenne . :)

 2. Már alig várom a sorozatot. :) Nem hittem volna, hogy ilyen hamar leadják szinkronnal, sőt azt se, hogy egyáltalán leadják szinkronnal.

 3. Menzer: Teljesen így voltam én is. Sajnos 2.évadja nem lesz de 60 epizódos szóval az a jó. Ezt már ismertem csak nem néztem meg. :) Hát most itt az alkalom. :)

  • 80 részes és elvileg kapott lezárást. Szerintem az a 80 rész elég sok, szóval engem így annyira nem zavar, hogy nem lesz 2. évad. :) Főleg, hogy a Victorious csak 57 részes és még lezárást se kapott, amit nagyon sajnálok.

 4. igen a Victorioust én is sajnálom- És igen igazad van 80 részes csak nem tudom hogy jön ide a V, Mint Viktória. :)

  • Mert azt is a Nick(elodeon) gyártotta :) és tudom, hogy már Nick a neve, de a régi nevén többen ismerik.

 5. igen minden HH rajongonak üzenem hogy lessz
  hollywood heights 2 évada
  láttam Youtubon meg a hivatalos HH twitter oldalon meg a szereplők twitter oldalán is láttam
  remélhetőleg oktobe 15-én jelenik majd meg magyar szinkronal
  szerintem az mtv-én fg megjelenni mert a Viván még megy de lehez hogy majd ott is leadják
  az első évadrol annyit hogy nme igazán volt jó a “lezárás” mert Loren meg Eddie elmentek Ne Yorkba Loren énekel azon a fesztiválon és oda mentek
  szóval minden HH rajongonak lessz 2. évad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

 6. Kérlek ha valamit megtudtok hogy már kiadták a 2. évadot szóljatok mert ez a sorozat elképesztően jó! És minél előbb megszeretném nézni…:)

 7. Sajnos engem a nett össze zavar mert az egyik helyen azt írják lesz, a másik helyen pedig azt hogy nem lesz folytatása! Remélem azok tévednek akik azt írják hogy nem lesz!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here