Főoldal Hírek Christina Applegate felmondott – Főszereplő nélkül maradt az “Up All Night”

Christina Applegate felmondott – Főszereplő nélkül maradt az “Up All Night”

3
Oszd meg!

up-all-christinaKülönös dolgok zajlanak az Up All Night c. sorozat háza táján. Az NBC azért, hogy megmentse a showt, a második évad maradék öt epizódjának formátumát többkamerássá alakította át, azaz élő közönség előtt veszik fel a részeket, időnként konzerv röhögéssel színesítve azt. Ilyen stílusban nyomulnak a legsikeresebb vígjátéksorozatok, mint a The Big Bang Theory és Two And A Half Men is. Az Up All Night-nak azonban úgy tűnik befellegzett, hiszen a hősnő, Christina Applagate felmondott.

A színésznő különösebb módon nem indokolta meg a döntését, a sajtósa egy elég átlagos és semmitmondó nyilatkozatot tett közzé: “Remek élmény volt az Up All Night-on dolgozni, de a show másik kreatív irányt vett fel, és úgy döntöttem, az lesz a legjobb számomra, ha más úton haladok tovább. A munka Lorne Michaels (executive producerrel) egy megvalósult álom volt, és hálás vagyok, amiért befogadott engem a tévés családjába. Hiányozni fognak a színészek, a producerek és a stábtagok is, akiknek kívánom a legjobbakat” – zárta rövidre a Applegate.

Az NBC egyelőre nem nyilatkozott számottevően arról, hogy mi lesz a kalamajka vége. Jelenleg két opció van érvényben. Az egyik szerint az NBC hagyja a fenébe a sorozatot, hiszen amúgy se hoz jó nézettséget, és eleve csak Applegate neve adta el az egészet, a másik verzió pedig az, hogy új színésznővel helyettesítik Christinát. Jelenleg utóbbi tűnik betonbiztosnak, a Twitteren elterjedt pletyka szerint a biztos befutó-helyettes Lisa Kudrow, a Jóbarátok sztárja lehet. Egyelőre úgy tűnik, az NBC ragaszkodik a szériához, amiben olyan sztárok játszanak még, mint Will Arnett és a Koszorúslányokkal (el)ismertté vált Maya Rudolph.

Up All Lisa Kudrow

Hivatalos döntés egyelőre nincs az Up All Night háza táján, az idő azonban ketyeg. Amint lesz hivatalos információ, megosztom veletek. Az viszont már most biztos, hogy az NBC tragikusan kezdte a 2013-as évet. Most, hogy nincs a The Voice felvezetése, a Go On és a The New Normal komédiák is tragikus nézettséget szállítanak, ráadásul a Deception már megbukott, a Do No Harm pedig az utóbbi évek legrosszabb nyitó nézettségét szállította a négy nagy network közül, amit ezen a héten még lejjebb repített, így a Do No Harm már hivatalosan el is lett kaszálva…

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here