Főoldal Érdekességek Érdekességek Sikerült már megemészteni Gossip Girl személyét?

Sikerült már megemészteni Gossip Girl személyét?

2
Oszd meg!

Már bő két hónapja véget ért a Gossip Girl c. sorozat, aminek az utolsó részében kiderült az, hogy kicsoda is “Pletykacica” – ahogy a magyar szinkronból ismerhetitek Gossip Girlt. Úgy gondolom ennyi idő alatt már akit érdekelt, az megnézte a részt vagy rájött a “titokra”, de nem én akarok az lenni, aki lelövi a poént, úgyhogy tényleg csak az olvassa el ezt a bejegyzést, aki már tudja, ki lapul Gossip Girl személye mögött. Spoileresen folytatom.

Gossip Girl 001

Őszintén szólva, én elégedett vagyok a megoldással, mert szerintem ettől jobbat nehezen találhattak volna ki. Danben megvolt minden, ami a Gossip Girl meglétéhez kellett, mint írói véna és ambíció a társadalmi elit létráján való felmászást illetően, ráadásul azzal, hogy Jennyt megtették segítővé, megvannak magyarázva azok a momentumok is, amikor Dan – vagy Jenny, – meglepődött a “Pletykacica” némelyik kiírásán. Szóval, én elégedett vagyok az írók döntésével, szerintem Dan Humphrey hihető, mint Gossip Girl.

Gossip Girl Penn

Persze vannak nálam jóval nagyobb rajongók is, mint én, akik alaposabban odafigyeltek az évek során. Nyílt tumblr-en egy oldal, a “Why Dan Humphrey Can’t Be Gossip Girl“, ami részről-részre kielemzi azt, hogy Dan miért is nem lehetett “Pletykacica”. Némelyik dologban egész jó állításokat hoz fel az igaza érdekében, de szerintem a legtöbbet el lehet intézni azzal, hogy Jenny magánakciózott, avagy jött egy tipp mert valaki meglátta őket és így tovább. Jobb megoldást tényleg nem tudtam volna elképzelni. Mindenesetre tényleg érdemes lenne visszanéznem legalább az első évadot, hogy figyeljem a jeleket :)

A fő kérdés azonban az, hogy nektek megfelelő-e Dan Humphrey, mint Gossip Girl? Ha nem ő, akkor ki lehetett volna alkalmasabb “Pletykacicának”?

15256 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nekem sikerült elfogadni mivel a magyarázatot nagyon jónak találtam és nem is akarom megkérdőjelezni, hogy miért nem lehet ő. Sokkal jobb mintha egy idegen lett volna mivel mindig azt hittem, hogy olyan lesz aki nincs benne a sorozatban és amikor Kristen Bell és Rachel Bilson-ról láttam egy képet azt hittem ők lesznek Gossip Girl.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here