Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Farkas-Jenser Balázs és Zenekara

Sajtóközlemény: Farkas-Jenser Balázs és Zenekara

1
Oszd meg!

A Megasztár hatodik szériájában tűnt fel Farkas-Jenser Balázs, aki hamar meggyőzte a szakmai zsűrit, és a közönséget is arról, hogy helye van a hazai zenei palettán. Balázs a verseny negyedik helyén végzett, a zenéléssel pedig azóta sem hagyott fel.

Farkas-Jenser Balazs ses Zenekara

Farkas-Jenser Balázs aktívan koncertezik, de nem szólóban, hanem a saját bandájával. A Farkas-Jenser Balázs és Zenekara már a Megasztárban is megmutatta magát a közönségnek, akkor Ákos „Ilyenek voltunk” című slágerével nyűgözték le az országot. „A műsor által keletkezett ismertség azóta is annyira sok utat nyit meg, hogy visszatekintve is csak egyetérteni tudtam azzal a döntéssel, hogy elinduljak a versenyen. Persze, a másik legértékesebb hozadéka az volt, hogy az emberek szeretete annyira élénken sugárzik felénk, hogy azóta is rengeteg lendületet tudok meríteni abból a nehéz időkben és ezeknek az embereknek a szeretetét mindenképpen viszonoznom kell azzal, hogy a tőlem telhető legkeményebben dolgozom a céljaimért.” – nyilatkozta Farkas-Jenser Balázs a Zene.Hu portálnak,  továbbá elárulta azt is, hogy minden körülmények között igyekszik önmaga maradni, és megőrizni azt a látásmódját, ami a verseny előtt is jellemezte őt.

A Megasztár óta eltelt fél év, a Farkas-Jenser Balázs és Zenekara formáció októberben egy önálló dallal jelentkezett, „Nézz rám” címmel, amihez forgattak egy videoklipet is, amiben igyekeztek bemutatni a közönségnek a zenekar többi tagját is. „Nagyon izgalmas volt látni a rajongók reakcióját arra hogy úgy döntöttünk: az első klipben egy kicsit jobban bemutatjuk a zenekart is. Az emberek nagyon megkedvelték őket! Nagyon jó volt a rajongóktól látni beigazolódni a gondolatot, hogy igenis fontos, hogy zenekarként mozogjunk, látszódjunk, zenéljünk.

Az elmúlt hetekben a Farkas-Jenser Balázs és Zenekara folyamatosan koncertezett, de a jótékonyságról sem feledkeztek meg, igyekeznek segíteni a rászorulókon. „Nagyon szeretünk segíteni másokon. Szerintem ez a legközvetlenebb módja, hogy lelket önthessünk olyan emberekbe, akik máskülönben nem juthatnának el az élő koncertekre.” – mesélte Balázs. A törekvéseiket mi sem bizonyítja jobban, hogy részt vettek a Magyar Vöröskereszt szervezésében egy szigetszentmiklósi rendezvényen, ahol a gyerekeknek kedveskedtek. A frontember fontosnak tartja azt is, hogy ne csak az ünnepek idején, hanem egész évben segíthessenek azokon, akiknek erre szükségük van. Éppen éppen ezért pár nappal ezelőtt a Fóti Gyermekotthonban adtak egy személyesebb hangvételű, unplugged műsort a gyermekeknek.

A zenekar jövőjével kapcsolatban a tagok elsődleges célja az, hogy minél több koncertet adhassanak, mindezt élőben, playback nélkül. „Nagyon hiszek abban, hogy ha élőben hallanak minket az emberek, akkor tudnak igazán erős kötődést kialakítani a zenekarral, akkor tudja őket beszippantani az, ami a színpadon történik, úgyhogy erre nagyon nagy hangsúlyt fektetünk.” – mondta Farkas-Jenser Balázs.

A folyamatos munka mellett Farkas-Jenser Balázs és Zenekara rendkívül fontosnak tartja a rajongói visszajelzéseket is, ezért aktívan követik a közösségi oldalakat, emellett különleges játékokat is szerveznek számukra. „Fontos, hogy sok visszajelzés jöjjön azoktól az emberektől, akik szeretnek bennünket, mint zenészeket. A visszacsatolás elengedhetetlen, mindig meg kell hallgatni a véleményeket, érzéseket, élményeket azzal kapcsolatban, amit csinálsz.

Továbbá, a rajongók örömére szolgálhat az, hogy a zenekar megkezdte a debütáló lemezének a munkálatait, folyik a stúdiózás, készülnek a saját dalok, amikhez a zenekar minden tagja beleadja a szívének és a tudásának egy darabkáját.

897 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Már várom biztos jó dalok lesznek. Jó hogy Balázsnak a verseny után is megmaradt a zenekara és így együtt tudják folytatni a munkát és érhetnek el sikereket is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here