Megvannak a “The Originals” főszereplői

  2
  Oszd meg!

  Egyre több információ lát napvilágot a The Vampire Diaries spin-off, azaz a “The Originals” kapcsán. A mai nap a produkció megerősítette, hogy a “Switched at Birth” első évadában látott Charles Michael Davis alakítja majd Marcelt, az egyik főszereplőt. Leírását tekintve Marcel nem más, mint Klaus protezsáltja, aki legalább annyi mindent képes elérni a bájával és a kisugárzásával, mint a nyers, vámpír erejével. Klaus mellett a leendő spin-off főhőse tehát Marcell lesz.

  The Originals

  Múlthéten a produkció megerősítette azt is, hogy Elijah karaktere is főszereplője lesz a “The Originals“-nak, így Daniel Gillies egyszerre két sorozatban is központi alak lehet, ugyanis a kanadai Saving Hope  már megkapta a második évadra szóló berendelését is. Női fronton Phoebe Tonkin (Haley) szereplése mellett Daniella Pineda lesz biztosan jelen, utóbbi egy nagy erejű boszorkányt alakíthat majd.

  A “The Originals” backdoor pilotja a “The Vampire Diaries” áprilisi epizódjában debütál majd, a The CW csatorna pedig legkésőbb május közepén eldönti azt, hogy berendeli-e a sorozatnak azt. Amennyiben negatív döntés születik, akkor Klaus (Joseph Morgan) továbbra is a The Vampire Diaries stábját erősítheti.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here