Főoldal Hírek Magas nézettséggel nyitott az Arrow

Magas nézettséggel nyitott az Arrow

4
Oszd meg!

Katie-Cassidy-ZoldMúlt héten, pénteken debütált az Arrow – A Zöld íjász című sorozat Magyarországon, a nyitása pedig olyan magas adatokat produkált, amire már évek óta nem volt példa új sorozat esetében. Sőt. Az is ritka, ha már egy széria egy millió fölötti adatokat és el, az Arrow pedig majd’ duplázta ezt az álomhatárt. Íme, az első két epizód hazai nézettsége:

– 1×01 – Hazatérés: 1,42 millió (18-49: 681 ezer)
– 1×02 – Tiszteld apádat: 1,27 millió (18-49: 624 ezer)

Azt pedig mondanom sem kell, ha ezeket az adatokat továbbra is megtartja, akkor Magyarország legnézettebb amerikai gyártású sorozata lehet az Arrow. Az első részeket amúgy erősen cenzúrázták, mutatott rá az ArrowFan.Org egyik szerkesztője, Becky, aki megemlítette, hogy pár erőszakosabbnak tűnő jelenetet kivágtak a csatornánál. Mindazonáltal reklám nélkül, egyben vetítették a premiert, a magas nézettség eléréséhez ez is kiemelt szerepet játszott.

Volt, aki megnézte már magyarul az első két részt? Ha igen, hogy tetszett a szinkron? Jómagam hétvégén belenéztem magyarul, nekem tetszik, Bozsó Péter pedig telitalálat Oliver szerepére.

a-zold-ijasz

1330 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Én is néztem.Imádom,bár feliratosan jobban szeretem.Én személy szerint Oliver anyának a hangjával nem voltam megelégedve,illetve Laurelével. De a többieké tetszett :)

  2. Nem, mert mióta feliratosan nézem a sorozokat azóta nem bírom megnézni szinkronosan. Örülök a nézettségnek, remélem tartani is fogja továbbra is.

  3. Nagyon jó volt!! Megérte kivárni a magyar premiert, eredeti nyelven egy epizódját sem láttam még, így a hatás is megmarad a magyar részekhez :)

  4. Nagyon bejött magyarul is. :) Bár inkább háttérzajnak használtam, mert már láttam angolul ezeket a részeket, de azért jóval többet odapillantottam, s én is észrevettem a vágásokat. :( Az Rtl-nek sajnos ez a mániája.
    Szinkron: egyedül nekem Tommy hangja nem tetszik, valahogy nekem nem passzol hozzá Karácsony Zoltán, de sebaj, ezen hamar túlléptem, úgyis megszokom majd. :)
    Mondtam, én hogy Bozsó Péter nagyon tuti választás volt, és tényleg. Nagyon jól játszik a hangjával. :)
    Annyira örülök, hogy ilyen jó nézettsége van, s remélem meg is tartja. :) Nagyon szeretem az ilyen “szuperhősös” sorozatokat. :) A mesékből, mangákból, animációs filmekből kinőttem, de az ilyen témájú sorozatok a képernyő elé szegeznek még mindig. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here