Főoldal Hírek Elkaszálva: A Bárka a harmadik évaddal búcsúzik

Elkaszálva: A Bárka a harmadik évaddal búcsúzik

4
Oszd meg!

A spanyol Antena 3 csatorna bejelentette, hogy február 21-én végleg elbúcsúzik a nézőktől “A Bárka” című sorozat, ami három évadon keresztül, negyvenhárom epizódban szórakoztatta a nézőit. A sorozat elkaszálásának az oka elég evidens, ugyanis a nézettsége hétről-hétre egyre csökkent. A legutóbb epizód például 2 millió 169 ezer nézőt produkált, míg az ellene futó Cuéntame c. sorozat 3 millió 764 ezer, míg egy focimeccs 3 millió 270 ezer nézőt érdekelt.

El Barco kasza

A kasza híre pedig már hivatalos, és a díszleteket is elkezdték lebontani. A legnagyobb kérdés az, hogy lesz-e rendes lezárása a sorozatnak, tudták-e a kreátorok azt, hogy eléri őket a vég a harmadik évad végeztével. Erre a válasz vélhetően a “nem”, de egy sajtóközlemény azt említi, hogy a fináléban sok kérdésre megtudhatjuk majd a választ, mielőtt A bárka végleg eltűnne az egész világot beborító óceánon.

A sorozatot Magyarországon az AXN csatorna vetíti, rajtunk kívül még több, mint harminc országban fut a széria, méghozzá öt kontinensen. Az elmúlt évek során számos díjat és elismerték nyertek, elsősorban Blanca Suarez és Mario Casas, A bárka pedig a szociális hálókon, a Facebookon és a Twitteren is kiemelt népszerűséget ért el. Ezzel a hirtelen jött kaszával számos rajongót tett szomorúvá az Antena 3, de abban még lehet reménykedni, hogy ha csak minimálisan is, de kapunk valamilyen lezárást a február 21-én bemutatásra kerülő sorozat fináléban. Ami a hazai viszonylatokat illeti, az AXN valószínűleg szeptemberben kezdi el vetíteni a harmadik évadot.

3407 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here